Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Hemsedals
nye midtpunkt

VISTER Hemsedal Eksteriør Vinkel 6 Miljøbilde v1 destate

Drømmer du om et sted som gir rom for både makspuls og hvilepuls? I hjertet av Hemsedal skal det når bygges flere fritidsleiligheter. Vister blir bindeleddet mellom Hemsedal skisenter og sentrum, med Fyri resort som nærmeste nabo.

I hjertet av Hemsedal

Vister er et nytt område med spennende fremtidsplaner. Et sted med et mangfold av muligheter, aktiviteter og tilbud - rett utenfor dørren. Samtidig som du kan finne roen og nyte kveldssolen fra leiligheten.

I Hemsedal trenger du ikke å velge enten – eller. Her er det frihet til utfoldelse og et bredt spekter av tilbud, sommer som vinter. Enten du vil utforske de mange fjelltoppene, kjenne adrenalinet bruse nedover sykkelstiene eller dra på kanotur med hele familien, står mulighetene åpne. Kjenn på utelivet og nye matopplevelser. Senk skuldrene på Fyri Resort. Hemsedal må rett og slett oppleves.

Les mer om vårt nye prosjekt på visterhemsedal.no

Ansvarlige meglere

Espen Fjeld
Eiendomsmegler/Partner
95846641
espen.fjeld@privatmegleren.no

Eirik Jarlseth
Eiendomsmegler
eirik.jarlseth@privatmegleren.no

Vister Hemsedal

Alle leilighetene har egen balkong, og de største leilighetene er utstyrt med to balkonger. Noen går over to plan og størrelsen vil variere fra ca. 65-117 m2, med 2-4 soverom. Sammen med interiørarkitekten setter vi en standard for kvalitet som skal stå seg år etter år. Livet i Vister legger til rette for store opplevelser og små øyeblikk.

VISTER Hemsedal Eksteriør Vinkel 4 Miljøbilde v3 destate

Interiør

Det er ikke tilfeldig at Ellingsen Møbler/Slettvoll Drammen er valgt ut som interiørarkitekt for prosjektet. Med deres trente blikk og øye for detaljer setter Vister kvalitet på agendaen. Materialer og innredning blir håndplukket for å skape harmoni. Samarbeidet gjør at du kan kjøpe en ferdig møblert leilighet, slik at du er sikret en helhet i alle ledd.

Vister Hemsedal Interiør Stue Kjøkken A141 Vinkel01 Vinter v2 3destate no

Sommeraktiviteter


Vinteraktiviteter