Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Hver dag

Kanoutleie

Kano 1 med linjer

Å padle kano på fjellvann er en flott naturopplevelse. I Hemsedal kan du leie kano og padle på Vannen med utsikt mot Skogshødn og Lykkja, eller på Fagersetvatnet.

Hemsedal Fjellsport har kanoer i to ulike vann.

Det ene er Vannen, ett nydelig fjellvann på vei mot Lykkja. Vannet har flere små øyer og andre steder en kan gå i land og det er mulig å padle en spennende kanal over til nabovannet Grytetjern. Her er det ofte god badetemperatur. Fra vannet har du fin utsikt mot Skogshorn og Nibbi.

Det andre vannet er Fagersetvannet. Dette ligger i idylliske Grøndalen. Her er det laget en ny badebrygge. Det er fint å padle ute på vannet, inn til sandbanken i neste vann eller hva med å prøve å padle oppover elva opp mot Golfbanen.

Nøkkel til kano, årer og redningsvest får du på Hemsedal klatresenter ved Skistar Hemsedal i sommer og høst. Husk å booke på forhånd, du vil da få informasjon om uthenting av utstyr.

Pris for ett døgn
Kano: kr. 550,- inkl. padleårer og redningsvest.

Forhåndsbestill kano her.

Du kan hente kanoen fra kl 10.30 dagen du har bestilt, og så må den må leveres inn før 10.00 dagen for innlevering. For booking samme dag ta kontakt med Hemsedal Fjellsport, tlf 942 14 111.


Kanopadling med guide

Hemsedal Fjellsport tilbyr opplæring i kanopadling og guiding til de fine stedene å padle. Vi tilbyr alt fra enkle 3-timersturer til heldagsopplegg eller turer over flere dager. Turen legges opp etter deres ønske.

Pris og tid på forespørsel.

@hemsedalfjellsport


Cso5a5 YL Jmc
Cq7a4dxo BBM
Cq43 Oy Eo7e A
Cq2 TH9ho JWK
Cqv Myq TIF Yn
Cqr70x Cowc G