Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Hemsedal turisttrafikklag

Kano-KH-20-1

Hemsedals destinasjonselskap HTTL - presentasjon

Hemsedal Turisttrafikklag (HTTL) er Hemsedal sitt destinasjonsselskap.

HTTL ble etablert i 1939, og er et andelslag med over 280 medlemmer.

HTTL driver Hemsedal Turistkontor (foretaksnr. NO 970 107 711) og eier og driver hemsedal.com som er destinasjonens hjemmeside. I tillegg finner du oss på Facebook: hemsedal.com og Instagram hemsedalcom samt andre sosiale medier under Hemsedal eller hemsedal.com og på Youtube.

HTTL sine hovedoppgaver er overordnet markedsføring og merkevarebygging av Hemsedal som reisemål, alle sommerkampanjer, vertskap, koordinering av aktiviteter, en del produktutvikling, fellesgodetiltak som skibussen, transferbusser og langrennsløyper, næringspolitikk, medlemsservice, noe kompetanseheving, samt turistinformasjon.

Inntekter til dette arbeidet kommer fra medlemskontingenter samt drift av ulike prosjekt der HTTL er prosjekteier.

Oppslutningen om HTTL er meget stor, og vi anbefaler alle fastboende, hyttefolk og tilreisende gjester å benytte medlemmenes tjenester og dermed indirekte være med å bidra til videre utvikling av Hemsedal som reisemål.

Fordelerne med medlemskap i Hemsedal Turisttrafikklag er mange og vi jobber alle sammen for et så bra Hemsedal som mulig. Les mer om medlemskap.

Hemsedals visjon:

"Få alle opp på toppen og inn i varmen"

Fjellene er det fineste vi har i Hemsedal, og de er aller finest når du opplever dem fra toppen. Når du står på toppen og skuer utover, da skjønner du at i Hemsedal er det uendelig med muligheter for både adrenalinfylte og andektige opplevelser. Etter en dag i fjellet er ingenting som å komme inn i varmen for å feire og nyte livet. Toppen og varmen er både en fysisk opplevelse og et bilde på mestring og fellesskap. Det er det vi skal strekke oss mot – å gi folk uforglemmelige opplevelser og et fellesskap som får frem det beste i oss alle.

Miljøsertifisering - Miljøfyrtårn:

Miljø og bærekraft er viktige tema for HTTL. Hemsedal Turisttrafikklag er sertifisert miljøfyrtårn. Les mer om vårt arbeide mot å bli en bærekraftig destinasjon.

Kontakt

Åpningstider

17.06 - 14.10.23
Man - fre: 09.00-16.00
Lør: 10.00-15.00
Søn: 10.00-15.00 (02.07-06.08)

Sen høst
Man-fre: 09.00-16.00

Vinter
Man - fre kl. 09.00-16.00
Lør: 10.00-15.00
Avvikende åpningstider jul og påske

Vår (mai-mid juni)
Man-fre 09.00-16.00
Stengt helligdager

600x200 1
Greentravel

@hemsedalcom


Cx3 L Pbsq 7n
Cxvumprq S Fe
Cxs Av7vq Qlm
Cxn GUWOI8 H9
Cxk Y8z U Kwsq
Cxf59iiqr Oo

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Meld deg på vårt hyttebrev