Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Golf Hemsedal i Grøndalen

Golf adobe 1

9 hulls golfbane i Grøndalen

Hemsedal Golf 2015

Hemsedal Golfklubb i Grøndalen

I Grøndalen finner du aktiviteter for hele familien. Golfbanen ligger på begge sider av Grøndøla. Elven renner igjennom banen og lager nok av utfordringer for lavhandicapperen og nybegynneren. Er du forsiktig får du kanskje et glimt av ørreten i det krystalklare vannet.

I tillegg til golf kan du; spille tennis, slå baller på driving range, øve på putting greenen og sandbunker, fiske i elva eller bare rusle en tur i nydelige omgivelser.

Golfstua er hjertet for aktiviteter med utleie av golfutstyr, tennisutstyr, proshop og kafe samt trivelige overnattingsrom med bad i andre etasje.

Vi er klare for sesongstart 2023

Lørdag 3. juni kl 09:00 åpner vi golfbanen for sesongen. Etter en lang og tøff vinter kan vi endelig ønske medlemmer, partnere og gjester velkommen til en ny sesong.

Som de fleste vet har det vært en tøff og lang vinter for alle golfbaner rundt i Norge, og hos oss har det ikke vært noe unntak.

Vi må dessverre åpne på tre provisoriske greener. Det gjelder hull 1, 3 og 9. Banemannskapet jobber aktivt med å få åpnet disse, men inntil videre så må vi ha provisoriske greener på disse hullene.

Golfbox er åpnet, og det er bare å booke din starttid. Betaling av greenfee gjøres ved å scanne QR koden som henger på Golfstua.

Velkommen til ny golfsesong.

Veibeskrivelse

Hemsedal Golfklubb l ligger midt i Grøndalen, like ved Solheisen Skisenter/Solsiden.
Fra Oslo: Kjør mot Hemsedal. Forsett gjennom sentrum forbi Hemsedal Skisenter. Ta av fra Rv-52 på Tuv og følg skilting mot Grøndalen. 6 km fra sentrum ligger Golf Hemsedal på venstre hånd.

Servering nær golfbanen