Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Sommer

Heldagstur med kajakk
til Nærøyfjorden

Adobe Stock 262888833

Nå har du muligheten til å bli med vår erfarne guide på en herlig dagstur med kajakk i fantastiske Nærøyfjorden.

Omringet av opp til 1700 meter høye fjell ligger Nærøyfjorden, en sidearm til Sognefjorden. Fjorden er oppført på UNESCO's Verdensarvliste og er ubeskrivelig vakker. Nå har du mulighet til å padle i dette unike miljøet sammen med en guide.

  • Turen starter kl 09.00 i Hemsedal hvor du hentes av guiden i minibuss. Vi kjører til Nærøyfjorden og legger ut på en 4 timers tur som passer for alle uansett tidligere erfaring. Halvveis blir det stopp med lunsj som er inkludert.
  • Etter turen setter vi oss i minibussen igjen og legger turen innom Ægir Bryggeri i Flåm her blir det øltesting og mulighet for litt mat. (øltestingen er inkl, ikke mat) Etter testingen kjører bussen tilbake til Hemsedal, vi regner med å være i Hemsedal ca kl 20.00.
  • Turen arrangeres i små grupper. Inkl i prisen er transport, guide, kajakk m/nødvendig tilbehør, inngang og prøvesmaking på Ægir (NB 18 års aldersgrense på testingen).

Ta med: et sett med skifteklær, vindtett jakke, gjerne en tynn lue og hansker, bevegelige komfortable sko, drikke og gjerne noe snacks/en energibar el. Det blir lagt opp til at man kan kjøpe middag om ønskelig etter kajakkturen.

Pris pr person kr 2.300,-

Trenger du overnatting i Hemsedal eller ønsker å bli med uten transporten kontakt oss så hjelper vi. Vi arrangerer også Våttkortkurs og kortere turer i Hemsedal.

Har du spørsmål eller ønsker tur andre datoer enn de som er tilgjengelig, eller du trenger flere plasser el. kontakt oss på info@hemsedalaktiv.no.

Kontakt

Sjekk kalender på bookingsiden for oppsatte datoer.

Andre dato kan avtales nærmere.

@hemsedalaktiv


Cx Fq Re8 Kg OP
Cvn G Xc Hqycp
Cu Zgk7o Ik6 C
Cu W1eq AN Ys0
Cu VK0m Vs CXI
Cu Pbs Gv N1 Xd