Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Fiske

Robin Fjelldal Hemsedal 2016 13

Fiske i Hemsedal starter fredag 27. mai 2022, her kan du fiske i 18 fjellvann & 4 elver på samme fiskekort. Du kan teste fiskelykken til sesongslutt 15. september. Skitt fiske!

Troelsrosenkrantzandersen3

VIKTIG INFORMASJON - FISKE STENGT I HEMSILVASSDRAGET

På grunn av ekstrem lav vannstand stenges alt fiske i Hemsil, Grøndøla og Mørkdøla fra og med torsdag 08. september 2022 og ut fiskesesongen som avsluttes 15. september 2022. Begrunnelsen for å stenge elva for fiske er behovet for å ta vare på ørretstammen vår.

Merk: Fjellvann som omfattes av Hemsedal Elveeigarlag SA sitt fiskekort inngår ikke i stengningen
Hemsedal byr på unike fiske muligheterog er kjent for å ha to av Norges beste ørretelver. Det er et svært aktivt fluefiskemiljø i bygda, og noen av de beste fluefiskerne i landet holder til her.

I Hemsedal kan du fiske i 18 fjellvann og 4 elver på samme fiskekort, som du får kjøpt online. Du kan og fiske i andre fjellvann og da kjøper du fiskekort direkte ved vannet i en postkasse.

Felles fiskekort for Hemsedal

Hemsedal Elveeigarlag har et felles fiskekort som gjelder for elvene Hemsila, Grøndøla, Bulinåne, Mørkedøla og Mørekvam samt 18 fjellvann.

Fiskekortet får du kjøpt på blant annet Hemsedal Turistkontor, Shell bensinstasjon, campingplasser, sportsbutikker og på Kiwi i Hemsedal.

Sammen med fiskekortet får du en brosjyre med all informasjon om regler for fiske både med og uten flue, et oversiktskart med de ulike sonene, priser og informasjon om fiskestedene.

Kjøp fiskekortet online!
Du kan også kjøpe fiskekort på nettet hos INATUR.

For oppdaterte priser, regler, kart m.m. se hjemmesiden til Hemsedal Elveeigarlag.