Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Fiske

Robin Fjelldal Hemsedal 2016 13

Grunnet lav vannstand stenges fiske i elvene, inkludert Eikredammen og Flatsjø, i 2021 fra og med 27. august, men vi har fortsatt 18 flotte fjellvann der du kan prøve fiskelykken til sesongslutt 15. september. Skitt fiske!

Troelsrosenkrantzandersen3

NB: Grunnet lav vannstand stenges fiske i elvene fra og med 27. august 2021 og ut sesongen. Dette gjelder Hemsila med Eikredammen, Grøndøla med Flatsjø og Buliåen, samt Mørkedøla.

Hemsedal byr på unike fiskemuligheter og er kjent for å ha to av Norges beste ørretelver. Det er et svært aktivt fluefiskemiljø i bygda, og noen av de beste fluefiskerne i landet holder til her.

I Hemsedal kan du fiske i 18 fjellvann og 4 elver på samme fiskekort, som du får kjøpt online. Du kan og fiske i andre fjellvann og da kjøper du fiskekort direkte ved vannet i en postkasse.

Felles fiskekort for Hemsedal

Hemsedal Elveeigarlag har et felles fiskekort som gjelder for elvene Hemsila, Grøndøla, Bulinåne, Mørkedøla og Mørekvam samt 18 fjellvann.

Fiskekortet får du kjøpt på blant annet Hemsedal Turistkontor, Shell bensinstasjon, campingplasser, sportsbutikker og på Kiwi i Hemsedal.

Sammen med fiskekortet får du en brosjyre med all informasjon om regler for fiske både med og uten flue, et oversiktskart med de ulike sonene, priser og informasjon om fiskestedene.

Kjøp fiskekortet online!
Du kan også kjøpe fiskekort på nettet hos INATUR.

For oppdaterte priser, regler, kart m.m. se hjemmesiden til Hemsedal Elveeigarlag.