Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Fiske

Robin Fjelldal Hemsedal 2016 13

Skitt fiske! I Hemsedal kan du fiske i 18 fjellvann og 4 elver på samme fiskekort. Åpning av fiskesesongen 2024 er fredag 31. mai kl 08.00.

Troelsrosenkrantzandersen3

Hemsedal byr på unike fiske muligheterog er kjent for å ha to av Norges beste ørretelver. Det er et svært aktivt fluefiskemiljø i bygda, og noen av de beste fluefiskerne i landet holder til her.

I Hemsedal kan du fiske i 18 fjellvann og 4 elver på samme fiskekort, som du får kjøpt online. Du kan og fiske i andre fjellvann og da kjøper du fiskekort direkte ved vannet i en postkasse. Les mer i Fiskebrosjyren.

Felles fiskekort for Hemsedal

Hemsedal Elveeigarlag har et felles fiskekort som gjelder for elvene Hemsila, Grøndøla, Bulinåne, Mørkedøla og Mørekvam samt 18 fjellvann.

Fiskekortet får du kjøpt på blant annet Hemsedal Turistkontor, Shell bensinstasjon, campingplasser, sportsbutikker og på Kiwi i Hemsedal.

Sammen med fiskekortet får du en brosjyre med all informasjon om regler for fiske både med og uten flue, et oversiktskart med de ulike sonene, priser og informasjon om fiskestedene.

Kjøp fiskekortet online!
Du kan også kjøpe fiskekort på nettet hos INATUR.

For oppdaterte priser, regler, kart m.m. se hjemmesiden til Hemsedal Elveeigarlag.

Fiskesesongen i Hemsedal varer generelt fra1. juni og varer til 15. september. Fiskestart og -slutt tilpasses nærmeste helg, så sjekk detaljene for eksakt dato hvert år.

Kontakt

Fiskesesongen 2024:

Start fredag 31. mai kl. 08.00