Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Tottelia er en familievennlig sykkelpark med fantastisk utsikt over hele dalen, midt mellom sentrum og Hemsedal skisenter.
5 min
Oppdatert 08 juli 2021

Tottelia Hemsedal - den familievennlige sykkelparken

Sykkelparken er familievennlig med tre morsomme mini-flytstier i ulik vanskelighetsgrad, på totalt 1,7 km, med koselig grillplass og utsiktsplass midt i området.

Her kan både voksne og barn leke seg på de ulike stiene og de små barna har det morsomt på de grønne linjene men de større får flere utfordringer på de blå og for de virkelige tøffe kan de prøve seg på den røde med litt større hopp.

Beskrivelse av stiene
Stiene følger naturlig i terrenget, med grusdekke og godt drenert underlag. Det er en lettere grønn rundløype, med tre lekende linjer midt i området, gradert grønt, blått og rødt med en del utfordringer som små humper (slik at man ikke trenger å bremse eller tråkke), doserte svinger og noen små hopp for å gjøre stien morsom og spennende for syklister i alle aldre, fra nybegynnere til mer avanserte terrengsyklister. Den blå løypen er lagd som en parallell løype, sånn at man kan leke seg to stykker samtidig i samme løype.

Løypekart

Anbefalt bilparkering på skiheisens parkering på høyre side av Skiheisveien.

Se flere stisykkelturer i Hemsedal på trailguide.net

Prosjektet Tottelia inngår i Hemsedal rides og er et samarbeid mellom Hemsedal IL, Hemsedal Turisttrafikklag, SpareBank 1 Hallingdal Valdres, Sparebankstiftelsen DNB, Hemsedal Kommune, Totteskogen Utvikling og Tråkk ’n’ Roll.

Sykkelsatsning i Hemsedal