Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Ønsker du å ferdes trygt og selvsikkert i fjellet om vinteren? Delta på skredkurs!
2 min
Oppdatert 03 april 2024

Tilegn deg verdifull kunnskap og ferdigheter, forstå snøforhold, og få den selvtilliten du trenger for å nyte fjellene på en trygg måte.

I Hemsedal kan du delta på skredkurs med lokale, serifiserte guider som kjenner fjellene som sin egen lomme.

På denne siden finner du oversikt over tilbydere av skredkurs i Hemsedal, mer informasjon om topptur og guidede turer, samt hvor du kan leie utstyr om du har behov for det.

Skredkurs er verdifulle av mange årsaker

  • Sikkerhet først: Skredkurs er en investering i din personlige sikkerhet og trygghet. Å lære hvordan du kan unngå farlige situasjoner og hvordan du skal handle hvis du kommer i en skredfare situasjon, kan bokstavelig talt redde livet ditt.
  • Beskytt andre: Når du tar et skredkurs, lærer du ikke bare å beskytte deg selv, men også hvordan du kan hjelpe andre i en nødsituasjon.
  • Nyt fjellet mer: Med skredkunnskap i bakhodet kan du ferdes i fjellet med større selvtillit og ro i sinnet.
  • Lokal kunnskap: Skredkursene ledes ofte av erfarne instruktører som er kjent med lokale forhold og terrenget.
  • Bli en bedre friluftsentusiast: Skredkurs gir deg en dypere forståelse av snø og fjellterreng.
  • Felleskap og nettverk: Under skredkurs får du muligheten til å møte likesinnede mennesker som deler din lidenskap for fjell og snø.
  • Føl deg mer selvsikker: Å ha kunnskapen og ferdighetene som kreves for å navigere i skredfarlig terreng gir deg en følelse av selvsikkerhet.
  • Respekt for naturen: Skredkurs lærer deg også om hvordan naturen fungerer og hvordan du kan ferdes i den uten å forstyrre den unødvendig.

I sum kan et skredkurs være en livsviktig investering i din sikkerhet og glede i fjellet. Det gir deg kunnskap og ferdigheter som kan være uvurderlige når du utforsker skredutsatte områder. Så hvorfor ikke ta det første skrittet mot å bli en tryggere og mer kompetent fjellentusiast ved å melde deg på et skredkurs? Din egen sikkerhet og trygghet er vel verdt det.

Hos SkiStar Hemsedal finner du et treningsområde ved toppen av Hollvin Express, der du kan trene med din skredsøker.