Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

SkiStar Skipass

Karl Hägglund Ski Star AB

Kjøp Skipass til Hemsedal Skisenter i SkiStar-appen eller på skistar.com. Du kan lade et eksisterende kort eller velge nytt kort og enkelt hente det i en pick-up automat i skisenteret. I tillegg har SkiStar Hemsedal flere lett tilgjengelige utsalgssteder for heiskort.

Kjøp skipass

I SkiStar-appen og på skistar.com får du alltid best pris på skipass. Når du kjøper på skistar.com kan du både lade et eksisterende key card eller velge nytt kort om du ikke allerede har ett - da plukker du raskt og enkelt opp det nye kortet i en pick-up automat i skisenteret. Kart over pick-up automater.

Les mer og bestill i SkiStar-appen eller på skistar.com.

I Hemsedal Skisenter kan du også velge mellom flere utsalgssteder. Se åpningstider på skistar.com.

 • Resepsjon SkiStar Lodge Hemsedal Alpin
 • Skirental Hemsedal Alpin
 • SkiStarshop Concept Store


Sesongkort

I Hemsedal kan du sesonger 2023/24 velge mellom fire ulike sesongkort for skikjøring i Hemsedal Skisenter:

 • SkiStar All Year
  Dette er et abonnementet, med månedsvis betaling, som gjelder for hele året og gir tilgang til alle SkiStars destinasjoner, både vinter og sommer. Inkludert utvalgt parkering med mer. Les om på SkiStar All Year på skistar.com.
 • SkiStar All Winter
  Med vintersesongkortet SkiStar All Winter kan du stå på ski på alle SkiStars destinasjoner så mye du vil, når du vil, hele vintersesongen. Inkludert utvalgt parkering med mer. Les om SkiStar All Winter på skistar.com.
  Early Bird pris tilgjengelig for SkiStar Members. Når du logger inn med din SkiStar Member profil, fremkommer rabattert pris automatisk. Se frist, les mer og bestill på skistar.com.
 • Hemsedal sesong kortuke
  Har du fri når de fleste andre jobber? Da er kanskje dette skipasset for deg. Med et Hemsedal sesongskort Kortuke kjører du så mye du vil i Hemsedals samtlige skiområder mandag til torsdag, bortsett fra ferieperioder.
  Kortet er ikke gyldig i følgende ferieperioder sesongen 23/24: Juleferie: 25/12 - 7/1 Vinterferie: 12/2 -3/3 Påskferie: 21/3-7/4

Kjøp sesongkort på skistar.com. Lade et eksisterende key card eller velg nytt kort om du ikke allerede har ett - da plukker du raskt og enkelt opp det nye kortet i en av pick-up automatene i skisenteret.


Sesongkort treningsgrupper

Vi tilbyr egne sesongkort for alpine treningsgrupper. Ta kontakt med din klubb for mer informasjon.

Kontakt

Åpningstider vinter 2023/2024

3. feb - 1. mai
Man - søn 09:00-16:30*

Se åpningstider for resepsjon, utleie og shop.

Logo 1920x1080