Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Åpen alle dager

Hemsedal
Aktivitetspark

Skate KH 23
Skate KH 23 5
Skate KH 23 7
Skate KH 23 2
Skate KH 23 3

Flunkende ny skatepark og lekeplass i Hemsedal sentrum. Denne imponerende parken som vil sette Hemsedal på verdenskartet for skatere og entusiaster.

Hemsedal Aktivitetspark finner du ved nye Hemsedal skole i sentrum av Hemsedal. Denne parken er en integrert del av skoleområdet og fungerer som et samlingspunkt både før, under og etter skoletid. Den er ikke bare et område for skoleelever, men også et pulserende sentrumspark og en spennende sommerattraksjon som tilfører en ekstra dimensjon til Hemsedal.

Plasseringen er strategisk, med umiddelbar tilgang til idrettsfasiliteter som Trøimshallen, samt andre kulturelle og kommersielle tilbud i Hemsedal sentrum. Parken er også lett tilgjengelig fra boligområdene i sentrum, og bussen stopper i nærheten. Tilrettelegging for parkering er også godt ivaretatt, og det er lagt vekt på inkludering av eldre beboere ved å sørge for universell utforming og tilgjengelige gangveier.

En park for alle generasjoner

Hemsedal Aktivitetspark er ikke begrenset til en bestemt aldersgruppe eller interesser. Den er designet for å være en møteplass der folk i alle aldre kan trives og utforske ulike aktiviteter. Med en naturlig helning på ca. 8 meter og et areal på omtrent 2 500 kvadratmeter, er parken en lekeplass for alle som elsker å være aktive.

Støtte til egenorganisert aktivitet

Det var Hemsedal Idrettslag som først satte i gang initiativet for å bygge Hemsedal Aktivitetspark. Målet var å gi lokalbefolkningen og besøkende muligheten til å delta i egenorganiserte aktiviteter og skape et bredere aktivitetsmiljø i Hemsedal. Undersøkelser har vist at mange ungdomsskoleelever i Hemsedal ikke var involvert i organiserte aktiviteter, og parken er derfor utviklet med spesielt fokus på å støtte og fremme selvorganisert moro og trening.

Påbud om hjelm i skolens åpningstider.