Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
På dagen er det ikke noe problem å finne på ting å gjøre i Hemsedal, men hva skal du gjøre når bakkene har stengt? Er det noe annet som man kan finne på enn det selvskrevne restaurantbesøket eller afterski? JA, det finns mange ting å gjøre kveldstid, her kommer fem tips fra oss.
Av: Katarina
3 min
Oppdatert 19 desember 2022

1. Langrenn
Kvelden er her men du har fortsatt mye energi igjen i kroppen. Da er langrenn på Gravset Skiarena noe for deg! Her er det flombelyste løyper helt frem til kl. 23 hver dag. Hvis det ikke holder med å gå på 1, 2 og 5 km løypene så er det bare å få på deg hodelykten og hive deg ut i de lengre løypene. Husk å kle deg etter vær og føret og ha med telefon hvis du trenger å kontakte noen.

953 A9625
Aking

2. Aking i skisenteret
Lyst på en adrenalinfylt opplevelse sammen med andre? Når bakken stenger kjører Hemsedal Fjellsport aking i Hemsedal skisenter. Her kan du velge mellom aking fra toppen av Hemsedal skisenter og helt ned i bunn eller aking i Fjellheisen.
Etter en fartsfylt opplevelse anbefaler vi en tur innom en av restaurantene Lodgen Spiseri, O'Learys eller Deli di Montagna for en nydelig middag eller en varm kakao.

Fyri pool club pool inne
Fyri Pool Club

3. Pool Club og Spa
Kryp inn i badekåpen og kos deg i Pool Cluben hos Fyri Resort. Her har du både innendørs og utendørs basseng samt sauna der du kan slappe av etter en aktiv dag. I poolbaren kan du bestille deilige cocktailer, bobler av alle slag eller en aperitiff. Her serverer de poolside vennlige, enkle retter, med høy kvalitet.
Skarsnuten Hotel
har åpnet en helt ny velværeavdeling med boblebad og relax, her kan du teste ut steam sauna, kalde bad eller hvorfor ikke en ansiktsbehandling. Etterpå spiser du godt i en av restaurantene på hotellet.

C94 A0755
Hemsedal Huskies

4. Overnattingstur med Huskies
Dette har du nok ikke gjort før, dratt på overnattingstur med huskies i en lavo på fjellet. Her blir det full fart fra start når huskyene er ville til å få dra på tur, du får på dem seler og stiller deg bak sleden og setter fart innover fjellet. Månen lyser opp sporet og den eneste lyden er fra hundene som løper i snøen. Når du kommer frem så blir det servert middag ved bålet og du får overnatte i tipi med bålet som varmer dere gjennom natten. Ps. ønsker du heller å sove på hotell så er det også en mulighet på denne turen.

Adobe Stock 82679472
Biljard

5. Biljard og Shuffleboard
Har du lyst på en spillkveld? Hos Elgen Bar kan du samle gjengen og utfordre hverandre på en biljard turnering og feire vinneren med en deilig pizza.
Hos Fyri Resort kan du utfordre deg i alt fra sjakk, shuffle board, biljard, bordtennis og flere selskapsspill som du finner spredd utover bordene i de tre etasjene. Her kan du nyte alt fra kaffe eller drinker til pizza i Liv Bar eller noe snadder fra Roa matbar mens du venter på partnerens neste sjakk trekk.

Hemsedal skisenter


Solheisen Skisenter