Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Leie av Via Ferrata-utstyr

Hemsedal aktiv via ferratta 23

Har du erfaring og ønsker å klatre Via Ferrata uten guide? I Hemsedal har du nå muligheten. Lei utstyr eller bruk eget.

Via Ferrata 2 dok

Leie utstyr
Du kan leie komplett Via Ferrata utstyr (klatresele, Via Ferrata slynge og hjelm) hos Hemsedal Fjellsport. Book utstyr på forhånd på bookhemsedal.com. For booking samme dag ta kontakt med Hemsedal Fjellsport, tlf +47 942 14 111.

Prisen på komplett Via Ferrata utstyr er 475 kr per dag. Leie av bare slynge koster 200 kr pr dag. Prisen inkluderer avgift for å klatre Via Ferrata ruta på Vesle Røggjin.

Utstyr hentes på Hemsedal Klatresenter som ligger ved SkiStar Lodge i Hemsedal Skisenter.

Du kan gå Via Ferrata på Vesle Røggjin uten guide og med eget utstyr. Du trenger klatresele, Via Ferrata slynge og hjelm.

Via Ferrata med eget utstyr
Det koster å sette opp og vedlikeholde en Via Ferrata rute. Vi ber derfor alle som klatrer uten guide og uten å leie utstyr hos Hemsedal Fjellsport om å betale en frivillig avgift på kr 150 per person. Betales via bookhemsedal.com eller på Vipps til nr 43936. NB: Det er kun lov å klatre med godkjent Via Ferrata utstyr.

VIKTIG: Guidede turer har førsterett på bruk av ruten. Om sommeren er det guidede turer hver dag kl. 10.00 og kl. 14.00. I tillegg kan det være på ander tidspunkt.

SIKKERHET: All klatring av Via Ferrata på Vesle Røggjin uten guide fra Hemsedal Fjellsport AS skjer på eget ansvar. Du må selv tilegne deg de kunnskapene som skal til for å klatre Via Ferrata på en trygg måte. Leietakeren er selv ansvarlig for utstyret de får utlevert og må påse at dette kommer tilbake i rett stand til avtalt tid. Skader på utstyret må rapporteres til sykkelutleie ved innlevering av utstyret. Eventuelle skader på utstyret må erstattes. Du eller utstyret er ikke dekket av noen forsikring fra leietaker.

@hemsedalfjellsport


C50kz6y K Wv9
C5b Zdb Y Kq My
C5 ZCMP5q8g O
C5 Omzuk K6 Yo
C5 Arxm9 KB Pm
C4x Ny F Kq ZA3