Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Leie av Via Ferrata-utstyr

Hemsedal aktiv via ferratta 23

Ønsker du å klatre Via Ferrata uten guide? I Hemsedal har du nå muligheten. Lei utstyr eller bruk eget.

Du kan leie komplett Via Ferrata utstyr (klatresele, Via Ferrata slynge og hjelm) via Hemsedal klatresenter som ligger ved Skistar Hemsedal. Book utstyr på forhånd på bookhemsedal.com.

Prisen på komplett Via Ferrata utstyr er kr. 475,- per dag. Leie av bare slynge koster 200 kr pr dag. Prisen inkluderer avgift for å klatre Via Ferrata Ruta på Vesle Røggjin.

Viktig Guidede turerer har førsterett på bruk av ruten. Det går faste turer mandag, onsdag, fredag og lørdag kl. 10.00. Det kan også være grupper på andre dager og tider.

Klatre Via Ferrata med eget utstyr
Det koster å sette opp og vedlikeholde en Via Ferratarute. Vi ber derfor alle som klatrer uten guide eller uten å leie utstyr hos Hemsedal Fjellsport om å betale en avgift på kr. 150 per person. Dette kan betales til Vipps nr 43936 .
NB: Det er kun lov å klatre med godkjent Via Ferrata utstyr.

Sikkerhet All klatring av Via Ferrata på Vesle Røggjin uten guide fra Hemsedal Fjellsport AS skjer på eget ansvar. Du må selv tilegne deg de kunnskapene som skal til for å klatre Via Ferrata på en trygg måte. Leietakeren er selv ansvarlig for utstyret de får utlevert og må påse at dette kommer tilbake i rett stand til avtalt tid. Skader på utstyret må rapporteres i klatresenteret ved innlevering av utstyret. Eventuelle skader på utstyret må erstattes. Du eller utstyret er ikke dekket av noen forsikring fra leietaker.

Oppmøtested / Parkering (NB: Ny sommeren 2022)
Parkering og oppmøte langs Holdeskarveien før innkjøring til Skarsnuten. Der Holdeskarveien går langs slalåmbakken.

Link til Google maps

@hemsedalfjellsport


Cso5a5 YL Jmc
Cq7a4dxo BBM
Cq43 Oy Eo7e A
Cq2 TH9ho JWK
Cqv Myq TIF Yn
Cqr70x Cowc G