Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Hemsedal Elveeigarlag

fiske-olek-19-1

Hemsedal Elveeigarlag selger fiskekort for 18 fjellvann og 4 elver i Hemsedal. Hemsedal Elveeigarlag har et felles fiskekort som gjelder for elvene Hemsila, Grøndøla, Bulinåne, Mørkedøla og Mørekvam samt 18 fjellvann. Dette fiskekortet får du kjøpt på blant annet Hemsedal Turistkontor, Shell bensinstasjon, campingplasser, sportsbutikker og på Kiwi i Hemsedal.

Troelsrosenkrantzandersen3

Hemsedal Elveeigarlag selger fiskekort for 18 fjellvann og 4 elver i Hemsedal.

Vi selger fiskekort for fiske i Holselva, omlag 45 minutters kjøretid fra Hemsedal. Her er det begrenset fiskekortsalg – kun 6 kort legges ut hver dag.

For mer informasjon om alle fjellvann og alle elver, samt fiskeregler, se Hemsedal Elveeigarlag sin nettside.

Kjøp fiskekort online på Inatur for fiske i Hemsedal.
Kjøp fiskekort online på Inatur for fiske i Holselva. Fiskekort kan du også kjøpe i de fleste butikker i Hemsedal. Se her for fiskekortpriser og utsalgssteder.

Felles fiskekort for Hemsedal

Hemsedal Elveeigarlag har et felles fiskekort som gjelder for elvene Hemsila, Grøndøla, Bulinåne, Mørkedøla og Mørekvam samt 18 fjellvann.

Dette fiskekortet får du kjøpt på blant annet Hemsedal Turistkontor, Shell bensinstasjon, campingplasser, sportsbutikker og på Kiwi i Hemsedal.

Sammen med fiskekortet får du en brosjyre med all informasjon om regler for fiske både med og uten flue, et oversiktskart med de ulike sonene, priser og informasjon om fiskestedene.

Kjøp fiskekortet online!
Du kan også kjøpe fiskekort på nettet hos INATUR

For oppdaterte priser, regler, kart m.m. se hjemmesiden til Hemsedal Elveeigarlag.