Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Opplev spenningen med isklatring med en guide eller et kurs. Enten du er nybegynner eller ønsker å forbedre ferdighetene dine, vil våre erfarne instruktører sørge for en trygg og spennende isklatreopplevelse.
2 min
Oppdatert 15 november 2023

I Hemsedal har det blitt klatret is i mange tiår og Hemsedal er arnestedet for isklatring i Norge. Det var her det hele startet. De utallige mulighetene og det stabile klimaet gjør at det hver eneste sesong kommer mange besøkende isklatrere til bygda. Det er ikke uvanlig å møte spanske, franske eller britiske taulag når en klatrer is i Hemsedal. I Hemsedal finnes alt fra korte fosser for nybegynneren, klassikere som Hydnefossen og Grøtenutbekken, noen av landets mest krevende miksruter og fantastiske alpine vinterklatreturer. Hemsedal har alt en is- og vinterklatrer kan ønske seg, i tillegg har Hemsedal det som for mange er selve essensen i klatring, Hemsedal har eventyret!

På denne siden finner du oversikt over tilbydere av føring og kurs for isklatring i Hemsedal, samt hvor du kan finne utstyr både til salgs og utleie om du mangler noe.