Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Stisykling

IMG 7810

Nyt stisykling på fjell og stier i Hemsedal. Pump opp adrenalinet på vår nye blå flytsti som passer de som har syklet tidligere, den vil i første omgang ha en lengde på 6,5 km og til høsten blir den helt klar med 10,5 km med moro. I Tottelia kan du nyte kule rundløyper for hele familien der til og med de minste på sparkesykkel kan bli med. Føler du for å ta en dukkert etter en runde eller to på våre stier så sykler du ned til Hemsila og følger stiene ut mot Tuv/Grøndalen eller mot sentrum og velger en kulp eller liten strand som passer deg.

Bilde 26 06 2020 17 44 06

Velkommen til Norges nye stisykkeldestinasjon, Hemsedal. Her kan du nå kaste deg ut i Norges råeste flysti som går fra toppen av Hollvinheisen og via mange doserte svinger, hopp og humper tar deg ned til Tindenheisen, der den tilfeldige transportløypa går frem til hele stien er ferdig høsten 2021.

Stolheisen går hver dag i sommerferien og da kan du prøve deg i de første 6,5 km av hele 10,5 km blå flytsti som åpner i september 2021. Starten på flytstien er fra toppen av den sommeråpne stolheisen Hollvin Ekspress i Hemsedal skisenter. Les mer om Hemsedal rides som selve det nye "stisykkel mekka" kalles.

Tottelia er Hemsedals lekeplass for oss på to hjul. Sentralt plassert mellom sentrum og Hemsedal skisenter, rett bak Fyri Hotell. Her finner du rundløyper med grønn, blå og rød gradering, totalt 2 km med flyt, doseringer og hopp for alle nivåer. Her finner dere også en koselig bålplass for en pause med flott utsikt over dalen. Husk at løypen med rød gradering er nettopp rød, her er det hopp som krever en del teknikk og fart for å fullføre.

Vi har og andre merkede sykkelruter i dalen, i skogen, på høyfjellet, på grusveier og stier. Alle rutene henger sammen slik at du kan sykle til alle severdigheter og attraksjoner i Hemsedal. Du kan lese mer om disse i vår sykkelbrosjyre. Her får du noen tips på sykkelturer.

Har du lyst på flere utfordringer på sykkel og er fleksible til å ta bilen rundt i Hallingdal, så finner du mange kule stier og pump tracks som du kan utfordre deg i. Sjekk ut bland annet Nesbyen, Gol og Geilo, se etter Hallingdal rides her lenger ned.

Regler for stisykling


@hallingdalrides