Stisykling

C94 A6123

Nyt stisykling på fjell og stier i Hemsedal. I sommer åpner vår nye blå flytsti som passer hele familien, den vil i første omgang ha en lengde på 6,5 km og til høsten blir den helt klar med 10,5 km med moro. I Tottelia Rides kan du nyte kule rundløyper for hele familien og føler du for å ta en dykkert så sykler du ned til Hemsila og følger stiene ut mot Tuv og Grøndalen eller mot sentrum og velger en kulp eller liten strand som passer deg. I Hemsedal finner du 17 sykkelruter på totalt 200 km som er skiltet, merket og gradert etter vanskelighetsgrad.

Velkommen til Norges nye stisykkeldestinasjon, Hemsedal. Her bygger vi sti for over 35 million de tre kommende årene og mens gravemaskinene går for fullt, og forbereder ny heisbasert blå flytsti med åpning i juli i sommer, er det mulighet for å få en liten forsmak i den familievennlige stiarenaen Tottelia som åpner så snart snøen smelter.

Fredag 2. juli åpner stolheisen og da kan du prøve deg i de første 6,5 km av hele 10,5 km blå flytsti som åpner i september 2021. Starten på flytstien er fra toppen av den sommeråpne stolheisen Hollvin Ekspress i Hemsedal skisenter.

Tottelia er Hemsedals lekeplass for to hjul. Sentralt plassert mellom sentrum og Hemsedal skisenter, rett bak Fyri Hotell. Her finner du rundløyper med grønn, blå og rød gradering, totalt 2 km med flyt, doseringer og hopp for alle nivåer. Her finner dere også en koselig bålplass for en pause med flott utsikt over dalen.

De merkede sykkelrutene finner du i dalen, i skogen, på høyfjellet, på grusveier og stier. Alle rutene henger sammen slik at du kan sykle til alle severdigheter og attraksjoner i Hemsedal. Sykkelrutene fordeles etter vanskelighetsgrader:

- 4 grønne, lett og flatt

- 5 blå, lett med noen utfordringer

- 7 røde, fysisk krevende

Sykkelsatsning i Hemsedal


042021 Biking 01

Hemsedal
råest på stisykling

Regler for stisykling