Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Sesongarbeider i Hemsedal

IMG 5567

Er du på jakt etter vinterens kuleste sesongjobb? Eller kanskje du ønsker jobb hele året? Her finner du informasjon om ledige stillinger, aktiviteter for sesongarbeidere i Hemsedal og mye annen informasjon som kan være av interesse for deg som vil flytte til og jobbe i Hemsedal.

Her har vi samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp når du kommer hit som sesongarbeider og for deg som skal søke jobb i Hemsedal.

Ledige stillinger

For å søke jobb i Hemsedal, kan du enten søke på utlyste stillinger, eller du kan ta direkte kontakt med bedriften som du ønsker å jobbe for. Mange av bedriftene legger ut i sine egne sosiale medier, søk på bedriftene på Facebook og Instagram for mer informasjon.

Se liste med arbeidsgivere i Hemsedal, her kan du søke direkte hos bedriften. Du kan ringe eller sende en e-post til bedriften som du ønsker å søke jobb hos.

Utlyste stillinger kan du finne på:

Bedrifter med egne karrieresider:


Bank

Sparebank1 finner du i sentrum av Hemsedal. De kan hjelpe med kontonummer og bankkort om du ønsker dette. Du har også mulighet for å få lønn overført til en utenlandsk konto - sjekk med din arbeidsgiver. Bankens åpningstider finner du her

Skatt Sør

For å jobbe i Hemsedal, hvis du ikke har Norsk statsborgerskap, trenger du et D-nummer. D-nummer trenger du for å få bankkonto etc. Du kan søke om D-nr fra Skatteetaten. Skatt Sør kommer til Gol et par ganger i året og da kan du få hjelp med dette og ID-kontroller vil bli avholdt på Pers Hotell på Gol.

Her er datoene de kommer til Pers Hotell på Gol:

2022

Kjente kontroller pr.nå:

Mandag 26.9, uke 39 – Påmeldingsfrist onsdag 21.9

Tirsdag 1.11, uke 44 – Påmeldingsfrist onsdag 26.10

Tirsdag 6.12, uke 49 – Påmeldingsfrist onsdag 30.11

NB! Onsdag 7.12, uke 49 - Påmeldingsfrist onsdag 30.11, er i Hemsedal.

Tirsdag 10.1.2023, uke 2 – Påmeldingsfrist onsdag 4.1.2023

NB: Det er krav om et visst antall personer med behov for ID-kontroll før Skatt Sør reiser til Gol. Så det er viktig å melde seg på.

Påmelding og spørsmål rettes til : marianne.borge@skatteetaten.no tlf. 99 26 36 66 og monika.anand@skatteetaten.no Tlf. 47 40 11 48

Nærmeste Skattekontor er i Leira. Les mer om åpningstider og regler på www.skatteetaten.no

Skjema til utfylling ved søknad om skattekort


Andre Facebookgrupper som kan være av interesse er:

Sesongarbeider i Hemsedal

Sesongboliger i Hemsedal

Alle vi i Hemsedal ønsker deg velkommen på laget!