Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Sesongarbeider i Hemsedal

IMG 5567

Er du på jakt etter vinterens kuleste sesongjobb? Eller kanskje du ønsker jobb hele året? Her finner du informasjon om ledige stillinger, aktiviteter for sesongarbeidere i Hemsedal og mye annen informasjon som kan være av interesse for deg som vil flytte til og jobbe i Hemsedal.

Her har vi samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp når du kommer hit som sesongarbeider og for deg som skal søke jobb i Hemsedal.

Ledige stillinger

For å søke jobb i Hemsedal, kan du enten søke på utlyste stillinger, eller du kan ta direkte kontakt med bedriften som du ønsker å jobbe for. Mange av bedriftene legger ut i sine egne sosiale medier, søk på bedriftene på Facebook og Instagram for mer informasjon.

Utlyste stillinger kan du finne på:

Bedrifter med egne karrieresider:

Bolig

For ledige boliger, sjekk ut:

Bank

Sparebank1 finner du i sentrum av Hemsedal. De kan hjelpe med kontonummer og bankkort om du ønsker dette. Du har også mulighet for å få lønn overført til en utenlandsk konto - sjekk med din arbeidsgiver. Vi anbefaler å gjøre en avtale med banken da åpningstider uten avtale er begrenset. Bankens åpningstider finner du her.

Skatt

For å jobbe i Hemsedal, hvis du ikke har Norsk statsborgerskap, trenger du et D-nummer. D-nummer trenger du for å få bankkonto etc. Du kan søke om D-nr fra Skatteetaten. Skattekontoret på Leira kommer til Gol et par ganger i året og da kan du få hjelp med dette og ID-kontroller.

Her er datoene som per nå er satt opp at de kommer til Gol:

2024*

  • Gol onsdag 20.03 - Påmeldingsfrist mandag 11.03
  • Gol onsdag 17.04 - Påmeldingsfrist mandag 08.04
Sommer 2024
  • Gol onsdag 15.05- Påmeldingsfrist mandag 06.05
  • Gol onsdag 19.06- Påmeldingsfrist mandag 10.06
  • Gol onsdag 17.07- Påmeldingsfrist mandag 08.07
  • Gol onsdag 21.08- Påmeldingsfrist mandag 12.08

*NB: Det er krav om et visst antall personer med behov for ID-kontroll før Skatteetaten reiser til Gol. Så det er viktig å melde seg på.
Merk! Fra høsten 2023 er lokasjonene for ID-kontroll på Gol kommunehus, Gamlevegen 4, 3550 Gol.

Påmelding og spørsmål om ID-kontroll rettes til Aud Kristin Gram Lorentzen audkristin.lorentzen@skatteetaten.no Tlf. +47 46 96 49 71 og Gyda Karin Skattebo gyda.skattebo@skatteetaten.no Tlf. 957 97 189. Dersom du har andre spørsmål må de rettes til Skatteetaten på ordinært vis. Les mer her: Kontakt oss - Skatteetaten.

Nærmeste Skattekontor er i Leira. Les mer om åpningstider og regler på skatteetaten.no.

Dersom de oppsatte tidspunktene ikke passer, er det mulig å booke tid til å gjøre ID kontroller på Leira Skattekontor. Merk! Det er ingen drop-in timer hos Skatteetaten, verken på ambulerende ID-kontroll eller på Skattekontoret på Leira. Alle timer hos Skatteetaten må bookes på forhånd.

Skjema til utfylling ved søknad om skattekort.

Alle vi i Hemsedal ønsker deg velkommen på laget!