Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Sesongarbeider i Hemsedal

IMG 5567

Er du på jakt etter vinterens kuleste sesongjobb? Eller kanskje du ønsker jobb hele året? Her finner dere informasjon om ledige stillinger, aktiviteter for sesongarbeidere i Hemsedal og mye annen informasjon som kan være av interesse for deg som vil flytte til og jobbe i Hemsedal.

Her har vi samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp når du kommer hit som sesongarbeider og for deg som skal søke jobb i Hemsedal.

Ledige stillinger

For å søke jobb i Hemsedal, kan du enten søke på utlyste stilinger, eller du kan ta direkte kontakt med bedriften som du ønsker å jobbe for. Mange av bedriftene legger ut i sine egne sosiale medier, søk på bedriftene på Facebook og Instagram for mer informasjon.

Se liste med arbeidsgivere i Hemsedal, her kan du søke direkte hos bedriften. Du kan ringe eller sende en e-post til bedriften som du ønsker å søke jobb hos.

Utlyste stillinger kan du finne på:

Bedrifter med egne karrieresider:

Skatt Sør

For å jobbe i Hemsedal, hvis du ikke har Norsk statsborgerskap, trenger du et D-nummer. D-nummer trenger du for å få bankkonto etc. Du kan søke om D-nr fra Skatteetaten. Skatt Sør kommer til Gol et par ganger i året og da kan du få hjelp med dette og ID-kontroller vil bli avholdt på Pers Hotell på Gol.

Her er datoene de kommer til Pers Hotell på Gol:

Tirsdag 12.10 – påmeldingsfrist innen 6.10
Tirsdag 9.11 – påmeldingsfrist innen 3.11
Tirsdag 7.12 – påmeldingsfrist 1.12

2022
Tirsdag 11.1 – påmeldingsfrist 5.1

NB: Det er krav om et visst antall personer med behov for ID-kontroll før Skatt Sør reiser til Gol. Så det er viktig å melde seg på.

Påmelding og spørsmål rettes til : marianne.borge@skatteetaten.no tlf. 99 26 36 66 og monika.anand@skatteetaten.no Tlf. 47 40 11 48

Nærmeste Skattekontor er i Leira. Les mer om åpningstider og regler på www.skatteetaten.no

Skjema til utfylling ved søknad om skattekort

Andre Facebookgrupper som kan være av interesse er:

Sesongarbeider i Hemsedal

Sesongboliger i Hemsedal

Alle vi i Hemsedal ønsker deg velkommen på laget!