Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Fýri
Sports Club

Rambler sports club bygg fotocred NYG reklame
Rambler Restaurant
Rambler sports club fotocred NYG reklame

Et lekent aktivitetssenter - hele året!

Fýri Sports Club er stedet for de sosiale, eventyrlystne og nysgjerrige. Her kan du leie både sykkel og ski og til og med utfordre vennegjengen i en runde padel. Mulighetene er mange for å teste både nye og gamle favorittaktiviteter. Nyt god mat, musikk og herlig stemning med en lun atmosfære i Restauranten Rambler. Vi gir deg våre beste tur og aktivitetstips, og gjør vårt ytterste for at du skal få en opplevelse du sent vil glemme. Velkommen til Sports Club – og en magisk reise i fjellet.

Fýri Activity - book aktiviteter og få gode tips

Sommeren på Fýri er full av eventyr. Enten du vil ta deg en fottur i fjellet, teste våre stisykkelløyper, klatre eller spille noen slag med padel. Våre herlige ansatte i sports Club vil sørge for å gi deg den veiledningen du trenger for at du skal få en fantastisk opplevelse.

Padel er en av de raskest voksende idrettene og kan beskrives som en blanding mellom tennis og squash. Det er morsomt, raskt og passer like godt for nybegynnere som proffer. This is the moment you & your friends realize you are legends.

The Rental Center - lei utstyr til ditt neste eventyr
Trenger du utstyr til skieventyret, sykkelturen, fotturen eller kanskje til å spille en runde med padel?
Da er det vårt Rental Center du skal besøke. Her kan du leie alt fra alpinski til avanserte el-sykler. Bruk mindre tid på å pakke, lei utstyret du trenger hos oss og nyt dagene i vakre Hemsedal.

The Rambler Restaurant - et deilig måltid, eller bare et glass, foran peisen eller i solveggen
Vi kan kalle det restaurant eller kafé, men for å være ærlig – det er egentlig ikke rettferdig. Hos Rambler er det god energi og du kan nyte frokost, lunsj og fortsette lunsjen til enten Après ski eller After sun. Menneskene, musikken og atmosfæren gjør det enkelt å koble sammen og starte samtaler. Vi tar oppgaven vår – å skape fjellopplevelse for gjester til et annet nivå – veldig seriøst.

Rambler Restaurant

The Sports Club Shop - det du trenger (eller har lyst på)
Vi har kunnskap om både skogen og fjellet – og kan anbefale klær og utstyr for ulike aktiviteter. I Sports Club Shop fokuserer vi på god service og produktkunnskap for å sikre at sykler, ski, sko og alt av utstyr passer perfekt for akkurat deg.

Velkommen til Fýri Sports Club!

Sportshop

Lei utstyr til ditt neste eventyr


@fyriresort


C4 Nn Sr St B Jw
C67 xk Uou1 S
C7bo6a3qr HK
C8 Bjrj Iu SU
C7 DB6 Dq S Qm
C73n Cz M Kuo T