Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

SkiStar Hemsedal

IMG 0557

SkiStar Hemsedal er Norges nest største skianlegg med flere parker og arenaer, stor variasjon av bakker og offpist gjør at vi passer perfekt for den eventyrlystne skikjøreren og familier på skiferie. Hemsedal har skikjøring fra 3 fjelltopper og har en lang og snøsikker skisesong.

IMG 0250

Hemsedal byr på eventyrlig skikjøring fra tre ulike topper med 20 heiser og 51 bakker. Her får man 6 km med uavbrutt skikjøring fra toppen og ned til bunn av skianlegget. Hemsedal har bakker i alle vanskelighetsgrader og lett tilgjengelig frikjøring i skogen og uberørte fjellsider, kun et steinkast fra de preparerte skibakkene.

Barneområdet i Hemsedal ligger nederst i skianlegget, rett ved våre SkiStar Lodger. Her er det skålheiser og rullebånd, og grønne, enkle skibakker for skikjørere i alle aldre. I barneområdet ligger også Valles skiland med Valle-figurer, og minipark med små hopp og elementer.

Hemsedal har Fun Ride med hopp, kuler og rundkjøring som er bygget for å passe alle, fra mindre barn til erfarne kjørere. Litt høyre opp i anlegget ligger de litt større parkene, Snow Park red og Snow Park blue, med hopp, rails og bokser. Hemsedal har også skicrossløype og arena med porter for storslalåm med tidtaking.

Skiskolen tilbyr gruppeundervisning og privattimer. Valles skiskole lærer barn mellom 3 og 9 år å bli trygge skikjørere sammen med våre dyktige skilærere og snømannen Valle. Vår skiutleie har alt skiutstyret du trenger for alpinferien din, og skiutstyret er tilpasset alle nivåer fra nybegynnere til eksperter. Dersom du vil kjøpe ditt eget skiutstyr har vi SkiStarShop Concept Store med bredt utvalg av ski og klær for skibakke og fritid.

Hemsedal har et godt utvalg hytter, leiligheter og storhytter, de fleste beliggende nære bakker og heiser såkalt ski in- ski out. Her finnes også to store SkiStar Lodge for den som søker ekstra bekvemmelighet og førsteklasses beliggenhet. Skibussen kjører mellom de fleste områdene og er gratis for alle, se all overnatting i Hemsedal.

Bestill hele skiferien i Hemsedal med overnatting, skipass, skileie og skiskole online på skistar.com.

Kontakt

Åpningstider vinter 2023/2024

3. feb - 1. mai
Man - søn 09:00-16:30*

Se åpningstider for resepsjon, utleie og shop.

Logo 1920x1080

Bo direkte ved løypene


Parkering SkiStar Hemsedal
Vi samarbeider med One Park som drifter løsningen på våre norske destinasjoner. Se alle detaljer på skistar.com.

 • Vi har en kameraløsning med skiltgjenkjenning.
 • Betaling skjer enten automatisk via trekk på registrert kort på autopay.io, eller via automat på stedet. EasyPark-appen kan også brukes, merk at denne har et påslag. Les mer om betalingsløsninger.
 • Priser: priser/makspris kan variere gjennom året.
 • Det vil fremdeles være tilbud om gratis parkering på utvalgte parkeringsplasser.

Se parkeringskart og les mer på skistar.com.


Med forbehold om endringer. Se alltid parkeringsbestemmelser på stedet.

Utendørsparkering
Hovedparkeringene for skisenteret er utendørs.

 • P1, P4 og P5 som ligger nærmest bakken er mot avgift.
 • P2, P3 og P6 er avgiftsfrie.

Kortidsparkering og av-pålastingssoner

 • I rundkjøringen øverst/drop-off, P1a, er det av- og pålastingssone. Her er korte stopp på 15 min avgiftsfrie, utover dette er det mot særlig høy avgift da dette området kun bør benyttes til sitt formål.
 • Utenfor SkiStar Lodge er det kortidsparkering med 2 timer gratis, deretter mot avgift.

P-hus
Ved SkiStar Lodge og Fjellandsbyen finnes P-husene P9, P10, P11.
Disse er mot avgift hele døgnet.


Utvalgt parkering med SkiStar All*
Parkering inkludert i SkiStar All (voksen/senior) gjelder kun utvalgt utendørsparkering og forutsetter at bilnummer er registrert på skipassbookingen. Les om hva som er inkludert og hvordan du legger til det på ditt skipass.

*Gjelder ikke korttidsparkering, av-/pålastingssoner og P-hus. På disse betaler også alle SkiStar All innehavere etter gjeldende satser og følger generelle parkeringsbestemmelser.


El-bil
Det er mange ladepunkter flere steder i Hemsedal Skisenter.

 • Utendørsparkering P1,P4 og P5.
 • Utenfor begge SkiStar Lodge byggene.
 • I parkeringshusene P9 og P10.

Merk at alle disse er parkeringsplasser mot avgift. Se detaljer om ladestasjonene og parkering på skistar.com.

1920 1400px HEMSEDAL

@skistarhemsedal


C9rmx Dkq Pyt
C9h SYIB Mnaw
C9 Uo X Satu QK
C9 Pv6 Tgq QCH
C9 GCS Cb Kqt Q