SkiStar Hemsedal

IMG 0250

SkiStar Hemsedal er et av Norges største skianlegg med flere parker og arenaer for konkurranser, dette kombinert med bratte bakker og utfordrende offpist er noe som gjør at vi passer perfekt for den eventyrlystne skikjøreren. Her finner du i tillegg skiskole, skiutleie og skishop samt overnatting med ski in-ski out.

IMG 0557

Bestill hele skiferien online på skistar.com

SkiStar Hemsedal driver skianlegg, formidler overnatting, driver skiskole og skiutleie, samt sportshop i Hemsedal Skisenter. Hemsedal Skisenter har 20 heiser og 53 bakker med stor variasjon i vanskelighetsgrad. Her vil både barn og voksne, erfarne og nybegynnere trives. Hemsedal har også flere ulike arenaer for ski og snølek for hele familien.

Skistar Hemsedal formidler overnatting i hytter, leiligheter og hotell i hele Hemsedal, hele året. Overnatting kan bestilles online på www.skistar.com.

SkiPass for Hemsedal Skisenter, skiskole, overnatting og leie av ski- eller snowboardutstyr kan bestilles online på www.skistar.com. Her finner du også restplasstilbud og pakketilbud, samt kan gjøre forhåndsreservasjon til Valles barnepass.

Bo direkte ved løypene


@skistarhemsedal/?hl=nb