Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Klatring og rappellering med Hemsedal Fjellsport

Klatrebilde 4 med linjer

For alle som har lyst til å prøve klatring på 8 - 12 meter høye klatreklipper i Hemsedal.

Klatrebilde 3 med linjer

For alle som har lyst til å prøve klatring og rappellering. De voksne kan også være med å sikre. Klatrerutene er fra grad 4+ til 6, og vi rappellerer ned en 25 meter lang fjellvegg. Klatrefeltet ligger midt i Hemsedal skisenter med Fjellcafeen som nabo. Prisen inkluderer alt nødvendig klatreutstyr og heiskort.

Ingen forhåndskunnskaper er nødvendig, men det er også fint for deg som har klatret litt tidligere. Passer for alle fra ca. 8 år og oppover. (For barn under 8 år anbefales produktet Familieklatring.) Det varer ca. 3 timer.

Oppmøte i Hemsedal Klatresenter i Hemsedal Skisenter seinest kl. 13.45. Her får du heiskort. Ta heisen opp kl. 14.00 og klatreguiden møter dere på på toppen av heisen. Ta gjerne med deg sykkel dersom du har lyst til å sykle den nye flytstien ned. De som ikke har sykkel blir kjørt ned med bil. Fjellcafeen er åpen om du vil ha lunsj der.

Tider og bestilling

For tider og bestilling se bookhemsedal.no

Er det ikke mulig å bestille den dagen du ønsker så kan den være fordi aktiviteten er fullbooket. Ta i tilfelle ta kontakt på info@hemsedalaktiv.no eller +47 483 86 018 så kan vi se om det er mulig å få satt opp en ekstra tur.

@hemsedalfjellsport


C5b Zdb Y Kq My
C5 ZCMP5q8g O
C5 Omzuk K6 Yo
C5 Arxm9 KB Pm
C4x Ny F Kq ZA3
C4j Oxc Oqkgq