Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Er du forberedt på en fantastisk påskeferie i Hemsedal? Vi gleder oss til en hel uke med strålende solskinn, puddersnø, herlige skiturer og livlige afterski. Hvis du ennå ikke har sikret deg et sted å bo, er tiden inne for å gjøre det nå.
5 min
Oppdatert 21 mars 2024

Her under kan du se nesten alt som skjer i Hemsedal i påsken, i tillegg kan du også sjekke ut kalenderen vår på Hva skjer i påsken i påsken.

På ski i påsken
På ski i påsken

Aktiviteter i påsken

I påsken står alle i Norge på ski eller hva? Alpin skikjøring hos SkiStar Hemsedal og Solheisen står øverst på listen hos mange, langrenn på både høyfjell og i dalstrøk er selvskrevet for de fleste nordmenn. Vi har også mange flere aktiviteter som du kan prøve på under påsken.

SkiStar Hemsedal

 • BU$I jam med Birk Ruud, onsdag 27. mars i rødparken.

Aktiviteter i Solheisen

 • 25.-27. mars er det skicamp for både frikjøring og alpint.
 • Skjærtorsdag 28. mars blir det påskrenn, parkjam og afterski i Solheisen. Husk å melde deg på påskerennet i Fjellheisen.
 • Langfredag 29. mars er det karneval, finn frem ditt beste kostyme og sus ned bakken sammen med andre kule figurer.
 • Påskeaften blir det barneskirenn, afterski, Sierra Nevada Night skiing med Tapas på Solstua.

Book din aktivitet med Hemsedal Aktiv

Opplev Hundekjøring, hesteridning og kanefart. Her nyter du fjellet sammen med hest og hund og få se Hemsedal fra andre vinkler enn du normalt opplever samt at du får muligheten til å kose med dyrene.

Aking er moro både for store og små. Hemsedal Fjellsport tilbyr "Aking fra topp til bunn" og "Aking i Fjellheisen". Her har du på deg varme klær, hjem og googles og hopper på snowraceren og suser ned bakken i den fart som du selv ønsker. Det er en adrenalinfyllt og morsom aktivitet for nesten hele familien.

Liker du å klatre? Eller har du lyst å prøve på noe nytt? Du kan bli med på Via Ferrata som er en klatrerute som går fra Skarsnuten og opp på Vesle Røggjin og som de fleste over 12 år kan være med på. Isklatring er noe som kanskje ikke så mange har prøvd, Hemsedal er kjent for å ha veldig bra isklatring. Vi har mange fosser som man kan klatre i og guidene hjelper og veileder deg hele veien. Vi har også innendørs klatring og buldring i Hemsedal Klatresenter. Klatresenteret er åpent nesten hver dag i påsken. Her kan du klatre selv eller få hjelp av en instruktør.

Ønsker du å lære å gå på langrenn eller kanskje bli en bedre løpere, da kan du melde deg på et langrennskurs med Vis Motus.

Kino i Hemsedal, sjekk ut hvilken filmer som vises i påsken.

Barnas Holmenkolldag på Gravset palmesøndag 24. mars

Velkommen til en opplevelsesrik familiedag med mye skiglede! Les mer og meld på!

Utelivet i påsken

Afterski i Hemsedal i påsken er et kjent begrep i Norge og vi byr opp til dans både ute og inne.

Skistua Påskival - her begynner festen på Skjærtorsdagen og varer helt til påskeaften. Det blir afterski stemning ved den store scenen utenfor Skistua og vi ser frem til sol og mange glade mennesker. Aldersgrense 20 år.

Artister som er klare for Påskival på Skistua 28-30. mars:

 • Ballinciaga
 • Kjartan Lauritzen
 • Staysman
 • Rambow
 • Charlie Roennez

Hos Stavkroa blir det All In Easter med start på onsdag i påskeuken og helt frem til påskeaften. Her kan du nyte Afterski og Nattklubb med er rekke artister som blir presentert fortløpende. Følg med på oppdateringer på Stavkroa sin sider. Aldersgrense 20 år

Artister på Stavkroa i påsken 27-30. mars:

27. Mars - Kamelen
28. Mars - Roc Boyz
29. Mars - Salvatore Ganacci
30. Mars - DEEP OCEAN / Bamba & Viviano

Skarsnuten har også stort opplegg i påsken med Påsketriks som arrangeres sammen med AHA Opplevelser. Her blir det Djs, artister, mat og fest på den store uteserveringen. Husk å booke overnatting eller bord for å komme inn.

Hos Fyri Resort og på Rambler Bar er det Après Ski i hele påsken og skjærtorsdag, langfredag og på påskeaften kan du nyte deres fantastiske Fondue. Les mer på Rambler | Fyri

Skigaarden kan du nyte god mat og fantastisk musikk i solveggen.

Hos Hollvin Restaurant blir det grill i solen, Dj og utebar.

På uteserveringen hos Lodgen Spiseri nyter du god musikk av Nette Jandee, Laura Sjasmin og Thomas Jensen i solveggen mens du blir servert noe godt fra grillen. Frydenlund øl- og vinbar og «DJ4you» har satt sammen et program som garantert vil skape god stemning.

Matopplevelser i påsken

Ønsker du heller påskemiddagen på hytta? Da kan Lodgen Spiseri hjelpe deg med catering eller kokk på hytta.

I Hemsedal har vi mange forskjellige restauranter så, husk å booke bord og prøv litt forskjellige restauranter når du er på plass i påsken.

PND0130
Stavkroa
R3hab April 18 2019 13
Skistua

Restplasser overnatting


0 T2 A5450 kopiera
Hundekjøring
Topptur KH 19 27
Topptur
Hemsedal kirke 6
Hemsedal kirke

Kirken i påsken

Skjærtorsdag

 • Gudstjeneste kl. 10 i Lykkja kapell
 • Andakt m/ nattverd kl. 12.30 på Bygdaheimen

Langfredag

 • Gudstjeneste kl. 19 i Hemsedal Kyrkje

1. Påskedag

 • Gudstjeneste i Lykkja kapell kl. 12
 • Gudstjeneste i Hemsedal Kyrkje kl. 09

Se mer på Hemsedal Kyrkje

Har du ikke booket overnatting enda? På våre overnattingsider finner du mange alternativer som du kan se igjennom, booke selve overnattingen gjør du direkte hos aktøren så som Skistar, Fyri resort, Skarsnuten Hotell, Skigaarden, Hemsedal Cafe Skiers Lodge, Fanitullen, Hemsetunet med flere.

På siden Pakker finner du ulike pakker og diverse restplasser som er ledig i påsken.

Ønsker du en litt mer tilrettelagt påskeferie på hytta med oppredde senger og personlig service tar du kontakt med ProHemsedal.

Sjekk ut pakketilbud hos SkiStar i påsken - skistar.com eller restplasser.

Ta tidlig påskeferie, book deg inn på Skarsnuten søndag til torsdag - skarsnutenhotel.no

Påsken i Hemsedal er sol, skikjøring, fest og appelsiner
KH 19 4 liten
Appelsin, Kvikklunsj og Solo i påskesolen

Aktiviteter


Opp ned sunfire
Opp ned i påsken

Hva skjer


Mat & Uteliv


953 A0253
Påske på Skigaarden