Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Pizza, pasta og deli med
velassortert delikatessedisk

1
2

Deli di Montagna har nå åpnet! Hos oss benyttes råvarer som gir de beste smaksopplevelser. Vi serverer deg riktig tilberedte klassikere, smakfulle pastaretter og din favorittpizza. Våre ansatte hjelper deg gjerne med å finne en god vin til maten. Besøk også vår deli med ferske delikatesser. Deli di Montagna - det beste av italiensk mattradisjon.

Olle Eriksson, kanskje best kjent som tidligere eier av Kjøkken Kroken og driver av Havnesjefen på Hvasser, gjør nå virkelighet av sin gamle drøm og åpner en ordentlig italiensk restaurant vegg i vegg med sitt O’Learys i skisenteret.

Deli di Montagna, som er navnet på den hyggelige og hjemmekoselige restauranten, vil bl.a. servere klassiske og vellagede pastaretter og pizza, samt et godt utvalg av italienske viner. Det finnes en egen deli med salg av ulike matprodukter og en delikatessedisk med ferske herligheter.

Restauranten tilbyr både lunch og middag. Restauranten skal være åpen alle dager fra kl. 11.00 til 22.00, og til kl. 24.00 på fredag og lørdag.

Det blir en egen take-away meny, og trenger du hjelp med festen eller middagen, så hjelper Olle og hans personale gjerne til med dette også ved å tilby catering eller "kokk på hytta."

– Det har alltid vært min drøm å åpne mitt eget italienske sted. Italia står for mye av det som beriker livet. Varme følelser, sosialt samvær, og kjærligheten til god mat og drikke. Det italienske kjøkkens enkelhet der råvaren er i fokus. Legg sammen alle disse ingrediensene, og du havner hos oss på Deli di Montagna, sier Olle Eriksson.

Les mer på delidimontagna.no

@delidimontagna


Cn X Nz Fs Kz Mi
CZ9 FJ7 XL62p
CZ6 ZJ0hr Ib G
CZ486zmt W9 W
CZ30 PZXB ym
CZ1 WM2k L wf