Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

House of Hygge

C94 A8891

Velkommen innom vår Brandstore i Hemsedal Sentrum. Her finner du hekla Hyggeluer med morsom tekst i knæsje farger, originalt Made by Mamma. Vi har også ullundertøy, hengekøyer, goggles, tur- og skisokker, termos, streetwear & slakkline.

House of Hygge

House of Hygge er en utradisjonell merkevare som holder til i Hemsedal. Alle produkter blir utviklet og designet av tidligere skibomser, inspirert av flott natur og fine folk. Det vi kanskje er mest kjent for er Hekla HyggeLuer med morsom tekst i knæsje farger, originalt Made by Mamma. Det var moren til gründeren som i 2004 startet med å hekle luer til fine folk og betalingen var en flaske vin per lue. Ryktet spredde seg raskt – for en god årgang kunne man få en fin hekla lue med egen tekst på. Alle luene våre blir fremdeles håndheklet i dag og hver modell kommer i et begrenset & lite opplag. Du slipper derfor å møte på en haug med folk som har samme lua som deg :)

Etter dette har vi utvidet sortimentet stort Vi har utrolig digge og fine Goggles, flere modeller å velge i her altså. Anbefaler og ta med hjelmen din hit for å finne den beste for deg. Vi har og solbriller i veldig bra kvalitet, alle med polariserte glass og fleksibel ramme til en fornuftig pris.

Vi har også fått mekket helårs ullundertøy i 100% MerinoUll & superfin kvalitet. Denne må du komme innom å kjenne på - Garantert kløfri :) Vi er også produsent av Slakkline, en aktivitet som er velegnet både til trening, avslapning, lek og hygge, men kanskje viktigst av alt: Det er sosialt inkluderende, enten du leker med små barn i Karibien eller med venner i lokalparken.

House of Hygge Nettbutikk

Vi har samme utvalg på nett og i vår Brandstore i Hemsedal :)

Her finner du hekla Hyggeluer med morsom tekst i knæsje farger, originalt Made by Mamma. Vi har også ullundertøy, hengekøyer, goggles, tur- og skisokker, termos, streetwear & slakkline.

Det er gratis frakt på alle bestillinger over 1000 og du kan betale med VISA, Klarna eller Postoppkrav.

Kontakt

Åpningstider

Mandag-lørdag: 10.00-16.00

Ho H Grå Flagg

@houseofhygge


Cs3 Xxpfo Kr2
Csl Uip5o4 KN
Cs O1u Sg Fpu
Cr0ku S Mo Ka7
Cr J Ptkkg2 Q1
Cq Xmg W Jj85o