Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Dagligstugu på Skigaarden

48463 F1 E AB38 4219 8226 B7 A048658339

I Dagligstugu serverer vi italiens pizza og norsk tradisjonskost. Velkommen til gards!

I Dagligstugu serverer vi rustikk og uformell Gardsmat - i tillegg til ekte håndlaget italiensk pizza. Maten vi serverer i Dagligstugu er inspirert av våre gamle klassikere du kunne få servert i en finstue på en kongsgård. Norske retter som Småmat med lefsekling, kjøttkaker med potetmos og rørte tyttebær, salat med flere varianter av kylling og mektig eplekake er noen av bestselgerne. Kokkene i Dagligstugu legger sin ære i å lage all mat fra bunnen av, ispedd rikelig med kjærlighet for sitt håndverk. Slik blir det gode matopplevelser av.

Håndlaget pizza

Gardsfolket er glade i røtter og tradisjon, og ikke bare de norske. Hos oss har vi en førsteklasses steinovn og gardskokker som har studert og mestret kunsten det er å lage ekte italiensk pizza. For å sette en ekstra spiss på smaken topper vi dem med lokale råvarer. Med andre ord ligger alt til rette for at du får en fantastisk pizzaopplevelse hos oss på fjellet. Finn din favoritt i menyen og slå deg ned i våre uformelle og rustikke omgivelser.

Vi holder til i 3. etasje i hovedhuset, her er det kun drop-in som gjelder for lunsj. Menyen er den samme i Storstugu, hvor det er mulig å booke bord.

Booking

Ønsker du lunsj her, er det drop-in som gjelder. Vi er et stort hus, så det er stort sett gode muligheter for å få plass.
Booking i Dagligstugu er kun mulig for frokost eller middag - dette gjør du online.
Booking for lunsj finnes i Storstugu eller Omakase.
Har du spørsmål, send gjerne til restaurant@skigaarden.no.

Velkommen til gards!

@skigaarden


C3s0 Mr8q A Zh
C8 W Wm U Hq YB4
C73f3 U0qzbw
C7v re Jq Asc