Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Tropical Vibes®

Tropical Vibes Pannebånd Rustrød 01

Tropical Vibes® er en norsk merkevare som holder til i vakre Hemsedal, inspirert av vibber fra både fjord & fjell. Vi lager Solbriller & tilbehør til deg som liker å ha det gøy! Alt designes med en touch av GLAM, slik at produktene våre kan brukes like mye på tur i fjellet - som i byen. Tanken er at du skal kunne spice opp ethvert antrekk med Tropical Vibes® tilbehør, uavhengig om du skal ut i naturen, på afterski eller urban brunch.

Vi har nettbutikk med lager i Hemsedal, samt både forhandlere og Pop-Up shops rundt i Norges land! Det sendes ut ordre hver dag med kort leveringstid. Få levert rett i postkassen hjemme eller til hytta! Det er alltid gratis levering på døra i Hemsedal uansett ordresum og dag! Fri frakt på alle ordre over 398,- og enkel returordning. Totten Sport og Skarsnuten Hotel har solbriller og luer for salg.

Do you feel the Vibe?

Tropical Vibes® Raske Shades - der Fashion & Sport er kombinert på en optimal måte slik at brillene er like fine på fjellet som i byen - hele året! Ha det gøy på lunsj i byen, kos deg på topptur, eller nyt livet i solveggen! Solbrillene passer både til han & henne. Et must have denne sesongen!

Se alle solbriller her
Se alle hodeplagg her

Navnet Tropical Vibes® forbindes kanskje ikke i første rekke med norsk klima, men det er en beskrivelse på en «vibe» du kan føle innvendig uavhengig av hvor du er i verden! Det er viktig å verne om de små øyeblikkene i hverdagen - uansett om du befinner deg på snødekte fjelltopper, omringet av høye bygninger eller henger med venner! Det er lite som kan måle seg med vakker, norsk natur - den kan få deg til å føle deg tropisk selv i dårlig vær.


Christine 🌸 Tropical Vibes

@TropicalVibes.no


Cxdzq r Ko E0
Cu8 Vu Rdq M97
Culygf Kw EN
Cug Hw H Mqy3 J
Cu WB4 K Cq Ff
Cu Oa PI Kduz

Andre kule butikker i Hemsedal