Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Tropical Vibes®

DSC 1142 1 Red Web

✨FOLLOW YOUR PASSION✨ Tropical Vibes® er en norsk merkevare som holder til i vakre Hemsedal. Vi lager Goggles & Solbriller til deg som liker å ha det GØY! Alt designes med en touch av GLAM – slik at du kan føle deg like fresh på fjellet som i byen! Vi har egen nettbutikk og leverer gratis på alle dører i Hemsedal - også i helger og ferier! Dersom du ønsker å se produktene før du handler er det bare å ta kontakt 🤩

Tropical Vibes Pannebånd Rustrød 01

NYHET! Tropical Vibes® GOGGLES - For deg elsker et Cleant Design og er lei av kronglete linsebytter!
Med vårt geniale "Magnetic Easy Peasy System" er det latterlig enkelt å bytte linser, enten det er i heisen, i bakken eller på fjellet.
Et MUST HAVE denne sesongen! Sjekk ut alle nyhetene i nettbutikken vår!

Se alle GOGGLES her

Se alle SOLBRILLER her
Se alle HODEPLAGG her


Tropical Vibes® RASKE SHADES - der Fashion & Sport er kombinert på en optimal måte slik at brillene er like fine på fjellet som i byen - hele året!
Ha det gøy på lunsj i byen, kos deg på topptur, eller nyt livet i solveggen!

Solbrillene passer både til han & henne.

Navnet Tropical Vibes® forbindes kanskje ikke i første rekke med norsk klima, men det er en beskrivelse på en «vibe» du kan føle innvendig uavhengig av hvor du er i verden! Det er viktig å verne om de små øyeblikkene i hverdagen - uansett om du befinner deg på snødekte fjelltopper, omringet av høye bygninger eller henger med venner! Det er lite som kan måle seg med vakker, norsk natur - den kan få deg til å føle deg tropisk selv i dårlig vær.

Vi har nettbutikk med lager i Hemsedal, samt både forhandlere og Pop-Up shops rundt i Norges land! Det sendes ut ordre hver dag med kort leveringstid. Få levert rett i postkassen hjemme eller til hytta! Det er alltid gratis levering på døra i Hemsedal uansett ordresum og dag! Har du lyst til å prøve produktene før du kjøper er det bare å ta kontakt. Fri frakt på alle ordre over 298,- og enkel returordning dersom du ønsker å handle i nettbutikken.

Christine 🌸 Tropical Vibes

@TropicalVibes.no


C87wiw Iq X a
C6b Kuo No I Pyt J2i BF6ev KO Xu 66wrd X Chuzkjg0
C6 LPX2 Qqi91
C5ywv HJKT Pv
C5 Dpax WK Xt A