Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Skarsnuten Hotel - Bar & Restaurant

B0044200

I restauranten på Skarsnuten Hotel serverer vi frokost, lunsj og middag til hotellets gjester, i tillegg til andre besøkende. Det er godt med sitteplasser, fordelt på forskjellige nivåer rundt om i lokalet, noe som gir en privat og lun stemning. Baren ligger ved siden av restauranten, og er med på å gi Skarsnuten den rette atmosfæren. Spennende arkitektur med elementer av glass og stein gjør besøket i restauranten verdt et besøk i seg selv. I tillegg til den gode maten har restauranten en fantastisk utsikt over Hemsedal man bare ikke blir lei…

Skarsnuten Restaurant

Velkommen til et deilig måltid på Skarsnuten Hotel. Vår restaurant serverer frokost, lunsj og middag til hotellets gjester og andre besøkende.


FROKOST er alltid inkludert når du har rom på hotellet. Andre gjeste kan også nyte frokosten på Skarsnuten Hotel. Vi har ikke buffet. Frokosten består av kontinental frokostbuffet, samt valgfri varmrett.

LUNSJ Her kan du nyte en deilig pause, med fantastisk mat og atmosfære. Du kan også spise lunsjen i farta - hva med en nistepakke, eller en pizza take out?

MIDDAG Kveldsmeny består av a la carte, med en variert og spennende meny. Forrett, hovedrett og dessert for alle ganer, og vi har selvfølgelig vegetarisk alternativ. Her finner du garantert en ny favoritt!

MIRU Her får du de tradisjonelle japanske smakene, med en moderne, nordisk vri. Miru betyr «å se» på japansk. Nyt delikat og ujålete mat til synet av de vakre Hemsedalsfjellene.


GRUPPER OG SELSKAP For grupper og selskap har vi egne menyer, og det samme gjelder høytider som jul og nyttår. Ta kontakt for mer informasjon.BESTILLING AV BORD


For bestilling av bord, send e-post til restaurant@skarsnutenhotel.no eller ring 32 06 17 00.

Du kan også benytte vår online-booking. Trykk her.

Se meny her

Kontakt

Restaurant

Restauranten ligger i hotellet, og følger hotellets åpningstider.

Skarsnuten Apartments

Skarsnuten Apartment er tilgjengelig alle dager - hele året.


Skarsnuten Logo Svart

Aktuelt nå

Overnatting på hotell


Overnatting i leilighet


@skarsnuten


Cx Xsu P Zq GLW
Cx L Bwo1qi1 R
Cw4lt N Koy XW
Cwme6 Jy K Rb X
Cwk4p1ys90o
Cwj r0 IK Ubw