Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Skarsnuten Hotel - Bar & Restaurant

B0044200

I restauranten på Skarsnuten Hotel serverer vi frokost, lunsj og middag til hotellets gjester, i tillegg til andre besøkende.

B0043477

Det er godt med sitteplasser, fordelt på forskjellige nivåer rundt om i lokalet, noe som gir en privat og lun stemning. Baren ligger ved siden av restauranten, og er med på å gi Skarsnuten den rette atmosfæren. Spennende arkitektur med elementer av glass og stein gjør besøket i restauranten verdt et besøk i seg selv. I tillegg til den gode maten har restauranten en fantastisk utsikt over Hemsedal man bare ikke blir lei…

FROKOST er alltid inkludert når du har rom på hotellet. Andre gjeste kan også nyte frokosten på Skarsnuten Hotel. Vi har ikke buffet. Frokosten består av kontinental frokostbuffet, samt valgfri varmrett.

LUNSJ Her kan du nyte en deilig pause, med fantastisk mat og atmosfære. Du kan også spise lunsjen i farta - hva med en nistepakke, eller en pizza take out?

MIDDAG Kveldsmeny består av a la carte, med en variert og spennende meny. Forrett, hovedrett og dessert for alle ganer, og vi har selvfølgelig vegetarisk alternativ. Her finner du garantert en ny favoritt!

MIRU Her får du de tradisjonelle japanske smakene, med en moderne, nordisk vri. Miru betyr «å se» på japansk. Nyt delikat og ujålete mat til synet av de vakre Hemsedalsfjellene.


GRUPPER OG SELSKAP For grupper og selskap har vi egne menyer, og det samme gjelder høytider som jul og nyttår. Ta kontakt for mer informasjon.

BESTILLING AV BORD
For bestilling av bord, send e-post til restaurant@skarsnutenhotel.no eller ring 32 06 17 00.

Du kan også booke online, se skarsnuten.no.

Se meny på skarsnuten.no.

Kontakt

Åpningstider

Hotell, restaurant og spa:

Vinter og sommer
Hver dag

Høst og vår*
Fra onsdag ettermiddag - søndag dag (restaurant til kl 11, spa til kl 14)
*Gjelder ikke større grupper eller konferanser.

Skarsnuten Apartments:

Alle dager - hele året.

Skarsnuten Logo Svart

@skarsnuten


C9 Ut Lo0qz V2
C9 Pjlc9q Gr Q
C9 F Ou8d Oa YA
C8u M Izcqrv4
C8o7sbv K0 1