Skarsnuten Hotel - Restaurant

Mat2020

Skarsnuten Hotel har egen restaurant som serverer frokost, lunsj og middag. Restauranten følger hotellets åpningstider, og du er herved invitert.

Skarsnuten Restaurant

Velkommen til et deilig måltid på Skarsnuten Hotel. Vår restaurant serverer frokost, lunsj og middag til hotellets gjester, men ønsker selvfølgelig andre besøkende også hjertlig velkommen.

Vi holder åpent til alle dagens måltider, og har en variert meny og en fantastisk atmosfære. Hjertelig velkommen.

FROKOST

Frokost er alltid inkludert når du har rom på hotellet. Andre gjeste kan også nyte frokosten på Skarsnuten Hotel. Vi har ikke buffet. Frokosten blir servert på egne frokostbrett, og består av kontinental frokost, samt valgfri varmrett.

LUNSJ

Her kan du nyte en deilig pause, med fantastisk mat og atmosfære. Lunsjretter som Cæsarsalat, Sushibowl og Broch`s burger er bare noe av det som frister på årets meny. Har du det travelt med å komme deg ut i bakken igjen er kanskje en pizza perfekt?

MIDDAG

Kveldsmenyen består av a la carte, med en variert og spennende meny. Forrett, hovedrett og dessert for alle ganer, og vi har selvfølgelig vegetarisk alternativ. Her finner du garantert en ny favoritt!

BESTILLING AV BORD

Ved bestilling av bord i restauranten kan du også benytte deg av vår BMW- shuttle - der vi kjører deg til Skarsnuten. Bestilles 24 timer i forveien, eller ring gjerne for å høre om vi har kapasitet på minuttet!

Se vår meny her

GRUPPER OG SELSKAP

For grupper og selskap har vi egne menyer, og det samme gjelder høytider som jul og nyttår. Ta kontakt for mer informasjon.

Velkommen!

For bestilling av bord, send e-post til restaurant@skarsnutenhotel.no eller ring 32 06 17 00.

Du kan også benytte vår online-booking. Trykk her.

Kontakt

Åpningstider

RESTAURANT

Mandag - Torsdag

Middag: 16.00 - 22.00

Fredag - Søndag

Lunsj: 12.00 - 16.00
Pizza: 12.00 - 18.00
Middag: 18.00 - 22.00 (skjenkestopp 22.00)

Frokost til hotellets gjester alle dager 07.30 - 10.30. Tid bestilles ved ankomst.

Logo hvit uten figur