Skarsnuten Hotel

Accommodation 5 skarsnuten hemsedal FT 10

Velkommen til Skarsnuten Hotel. Med fantastisk utsikt over Hemsedal og fjellene finner du Skarsnuten Hotel. Her kan du nyte god mat og drikke i herlige omgivelser.

IMG 1688

Velkommen til unik utsikt og moderne arkitektur. Majestetisk plassert over Hemsedal, på kanten av en fjellhylle, finner du Skarsnuten Hotel.

Et unikt hotell i moderne skandinavisk design med 37 rom, bar og restaurant. I tillegg har vi 20 leiligheter rett ved hotellet, Skarsnuten Apartments, for den som ønsker mer plass eller selvhushold. Restauranten vår har spektakulær utsikt og en spennende, variert meny.

Ski in - Ski out & Lokal transport

Med egen heis (heis J på løypekartet) opp til hotellet, og løyper rett utenfor døren er Skarsnuten Hotel knyttet sammen med Hemsedal skisenter. Heisen går i helgene, men har noe variable åpningstider i ukedagene avhengig av sesong. Sjekk heis og løype her.

Det går også gratis skibuss til Skarsnuten Hotel flere ganger om dagen. Se tidstabell her.

Et annet alternativ er BMW in - Ski out. Hvis heisen ikke går, eller du har lyst på skyss til middagen kan du ringe hotellet, så henter vi deg med vår BMW Shuttle.

Fleksible løsninger


Til ditt arrangement leverer vi fleksible løsninger for alt fra små, intime selskap til store konferanser og seminarer. Vi hjelper deg med å planlegge din konferanse, og egne verter passer på at alt går etter planen. Vår restaurant sørger for forfriskende servering underveis.

Konferanse med opplevelser
Din konferanse kan kombineres med alle de unike opplevelsene Hemsedal har å by på! Vi tilbyr varierte aktiviteter som gir opplevelse og mestringsfølelse, og alt kan skreddersys til ditt arrangement. Frister det med fjordsafari, eller hva med en topptur med lokale delikatesser og utsikt over fjellheimen? Skarsnuten er et sted for påfyll i hverdagen!

I hjertet av den norske fjellheimen

Hemsedal ligger i hjertet av den norske fjellheimen, midt mellom Oslo og Bergen. Hemsedal er godt kjent som vinterdestinasjon, men er minst like fin på sommeren. Hemsedal er absolutt verdt et besøk hele året og kan by på mange minneverdige opplevelser.

Nyt det beste fjellet har å by på.

Hotellet kan bistå med følgende transport:
Minibuss – buss – privatsjåfør / BMW-shuttle.

Avstander

  • Fra Oslo 210 km.
  • Fra Bergen 290 km.
  • Fra Fagernes lufthavn 84 km.
  • Fra Larvik 290 km.
  • Fra Oslo Lufthavn 230 km

Les mer om transportmuligheter til Hemsedal her>>

Det er også mulig å lande med helikopter på Skarsnuten Hotel, kontakt oss for mer informasjon.

Kontakt

Åpningstider

RESTAURANT

Mandag - Torsdag

Middag: 16.00 - 22.00

Fredag - Søndag

Lunsj: 12.00 - 16.00
Pizza: 12.00 - 18.00
Middag: 18.00 - 22.00 (skjenkestopp 22.00)

Frokost til hotellets gjester alle dager 07.30 - 10.30. Tid bestilles ved ankomst.

Logo hvit uten figur

@skarsnuten