Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Skarsnuten Hotel

Sommer drone

Skarsnuten Hotel i Hemsedal er et boutique hotel bygget i stein og glass, med 88 rom, velværeavdeling, konferansefasiliteter og egen bar & restaurant. Hotellet ligger majestetisk plassert, med orkesterplass til den flotteste utsikten og Hemsedal skisenter som nærmeste nabo. Velkommen.

DSCF2172 Edit

Milevis med fjellandskap i Hemsedal ligger klart til å bli utforsket og opplevd, og med Skarsnuten Hotel som utgangspunkt starter eventyret rett utenfor døren. Skarsnuten Hotel er et fjellhotellet for de voksne gjestene, der mat, drikke og atmosfære står i sentrum for et hyggelig opphold.


Hotellrom & Leiligheter På Skarsnuten Hotel har vi 4 forskjellige romtyper fordelt på 88 rom. Enkeltrom, dobbeltrom, deluxe-rom og suiter. Alle rommene har godt med plass, skrivebord og stort bad med såper fra Loccitane og kaffemaskin fra Nespresso. Om dere er flere, ønsker mer plass eller selvhushold, kan vi tilby våre leiligheter – Skarsnuten Apartments, som er åpne for booking hver dag, hele året.
Vi tilbyr også skiutleie for hotellets gjester, mer info på skarsnuten.no.

Spa & Behandlinger
Sammen med venner, kjæresten, familien, jobben – eller alene – nyter du gode opplevelser og fantastisk utsikt. Enten du velger en av saunaene, fotbadene, opplevelsesdusjene, jacuzzien eller iskulpen, garanterer vi senkede skuldre og påfyll av energi. Vil du ta velværet til neste nivå, velger du en av våre personlig tilpassede spa-behandlinger. Vi bruker kun merker med naturens egne ekstrakter, og våre profesjonelle behandlere gjør opplevelsen til noe helt eget, bare for deg.

Restaurant & Bar
I hotellet finner du restaurant og bar. Restauranten på Skarsnuten serverer frokost, lunsj og middag til hotellets gjester, og andre besøkende. Det er godt med sitteplasser, fordelt på forskjellige nivåer rundt om i lokalet, noe som gir en privat og lun stemning. Baren ligger ved siden av restauranten, og er med på å gi Skarsnuten den rette atmosfæren. I tillegg til den gode maten har restauranten en fantastisk utsikt over Hemsedal man bare ikke blir lei. Restauranten følger hotellets åpningstider.

Konferanse & grupper
På Skarsnuten Hotel er dere hjertelig velkomne som gruppe, enten for arbeid eller fornøyelse - eller kanskje en blanding. Vi har lang erfaring med å legge til rette for et opplegg som passer dere perfekt, og lage en ramme rundt opplevelsene dere får. På hotellet har vi flere møterom, og konferansesal / kinosal med fastmonterte seter. Ta kontakt for å høre hva vi kan gjøre for dere.

Bryllup
På Skarsnuten Hotel er det mange par som har feiret den store dagen. Beliggenheten, atmosfæren og arkitekturen er virkelig med på å gjøre feiringen av den store dagen til noe uforglemmelig. Sammen skaper vi et godt opplegg for deres viktigste dag. Kontakt oss for en snakk om bryllupsplanene deres, vi gleder oss allerede.

Velkommen til fjells, og velkommen til Skarsnuten Hotel.

Kontakt

Åpningstider

Hotell, restaurant og spa:

Vinter og sommer
Hver dag

Høst og vår*
Fra onsdag ettermiddag - søndag dag (restaurant til kl 11, spa til kl 14)
*Gjelder ikke større grupper eller konferanser.

Skarsnuten Apartments:

Alle dager - hele året.

Skarsnuten Logo Svart

Annen overnatting på Skarsnuten


@skarsnuten


C8 Hd X1gqips
C8 Bxch B Kw1 X
C78n11fq Qe E
C74 Akm Vq5 JD
C7z ZW Ftqlt I
C7r6 Yr KK93 A