Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Skarsnuten Hotel

Skarsnuten Fasade Sommer

Skarsnuten Hotel i Hemsedal er et boutique hotel bygget i stein og glass, med 37 rom, konferansefasiliteter og egen bar & restaurant. Hotellet ligger majestetisk plassert, med orkesterplass til den flotteste utsikten og Hemsedal skisenter som nærmeste nabo. Velkommen.

Restaurant skarsnuten

Milevis med fjellandskap i Hemsedal ligger klart til å bli utforsket og opplevd, og med Skarsnuten Hotel som utgangspunkt starter eventyret rett utenfor døren. Skarsnuten Hotel er et fjellhotellet for de voksne gjestene, der mat, drikke og atmosfære står i sentrum for et hyggelig opphold.

Hjertelig velkommen til oss.

Utleie av el-sykkel Start eventyret ditt på Skarsnuten Hotel. Vi har også en overnattingspakke med leie inkludert "Bike & Hike"

Hotellrom & Leiligheter På Skarsnuten Hotel har vi 4 forskjellige romtyper fordelt på 37 rom. Enkeltrom, dobbeltrom, deluxe-rom og suiter. Alle rommene har godt med plass, skrivebord og stort bad med såper fra Loccitane og kaffemaskin fra Nespresso. Om dere er flere, ønsker mer plass eller selvhushold, kan vi tilby våre leiligheter – Skarsnuten Apartments, som er åpne for booking hver dag, hele året.

Restaurant & Bar I hotellet finner du restaurant og bar. Restauranten på Skarsnuten serverer frokost, lunsj og middag til hotellets gjester, og andre besøkende. Det er godt med sitteplasser, fordelt på forskjellige nivåer rundt om i lokalet, noe som gir en privat og lun stemning. Baren ligger ved siden av restauranten, og er med på å gi Skarsnuten den rette atmosfæren. I tillegg til den gode maten har restauranten en fantastisk utsikt over Hemsedal man bare ikke blir lei. Restauranten følger hotellets åpningstider.

Konferanse & grupper På Skarsnuten Hotel er dere hjertelig velkomne som gruppe, enten for arbeid eller fornøyelse - eller kanskje en blanding. Vi har lang erfaring med å legge til rette for et opplegg som passer dere perfekt, og lage en ramme rundt opplevelsene dere får. På hotellet har vi flere møterom, og konferansesal / kinosal med fastmonterte seter. Ta kontakt for å høre hva vi kan gjøre for dere.

Bryllup På Skarsnuten hotell er det mange par som har feiret den store dagen. Beliggenheten, atmosfæren og arkitekturen er virkelig med på å gjøre feiringen av den store dagen til noe uforglemmelig. Sammen skaper vi et godt opplegg for deres viktigste dag. Kontakt oss for en snakk om bryllupsplanene deres, vi gleder oss allerede.

Velkommen til fjells, og velkommen til Skarsnuten Hotel.

Kontakt

Åpningstider høsten 2021

Skarsnuten Hotel

Hotellet har åpent i helger fra september, og fram til sesongstart 2021.

Lukkede helger på grunn av private selskap: 17-19/9, 24-26/9 og 1-3/10.

Hotellet åpner for innsjekk fredag klokken 16.00, og stenger etter frokost på søndag.

Restaurant

Restauranten ligger i hotellet, og følger hotellets åpningstider.

Skarsnuten Apartments

Skarsnuten Apartment er tilgjengelig alle dager - hele året.

Skarsnuten Apartments kan bookes også når Skarsnuten Hotel er stengt.

Skarsnuten Logo Svart

Gode tilbud


Annen overnatting på Skarsnuten


@skarsnuten