Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Dyrja Domes

IMG 4984 HDR mini

Dyrja Domes - Hemsedals første glamping

Dyrja domes sommer

Hemsedals eneste Glamping!

Et nytt alternativ til camping i det fri med komfortable senger og høyfjellet som omgivelser. Opplevelsesbasert og unik overnattingstilbud i Hemsedal!

Domen er for 2-4 personer.

Det er toalett tilknyttet domen. Det finnes vanndunker til vask og koking av vann. Tillaging av mat kan gjøres på bålpannen på utsiden. NB - det er ikke tilgjengelig dusj.

1 kingsize dobbelseng og sovesofa.

Oppredde senger med dundyner med norsk dun og hotellsengetøy. Det er også inkludert et lite håndkle og håndsåpe. Kopper, glass, bestikk og tallerkener finnes i domen.

Ta med:

Turmat og bekledning.

Domen ligger i et myrlandskap så vi anbefaler å ta med støvler.

Ca 400 meter noe oppoverbakke og skogsterreng, ca 15 minutters rolig gange fra parkeringen til domen. På vinteren må man gå på truger eller ski inn til domen. Truger kan lånes på gården.

Nordfjelladomen er et 23 kvadratmeter stort luksustelt med sengeplass til 4 personer.

Perfekt til barnefamilien. Domen er utstyrt med toalett, multifuel ovn og lett møblering. Tilkomsten er via sti gjennom granskogen og opp til åpent myrlandskap.

Domen er plassert inntil en bergknaus i retning nordvest, med en fantastisk utsikt over myrene mot fjella i nord. Du vil se topper som Kyrkjebønøse, Skurvefjell og majestetiske Skogshorn i øst. Panoramavinduet er ikke på solsiden, men derimot kan en følge med på hvordan solen fargelegger fjella fra morgen til kveld.


Dyrja domes utsikt fra seng
Dyrja Domes sommer

Om oss

I 2018 gifta me uss og tok over garden Nordre Torset i Hemsedal. Me har eit felles ynskje om ei bærekraftig tilleggsnæring. Garden har ikkje vore i drift på fleire år, men me draumer om å kunne utvikle og skape ein heilårs arbeidsplass med overnatting og etter kort noko dyr. Me har te no drivi kort vårt firma. Sylwia sel saueskinnsprodukter i " Dyrja Hemsedal ". Engebret driv " Snikkarbrett " og leverer interiør. Me har begge eit fokus på håndarbeid og kvalitet.


@dyrja_domes