Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Velkommen til
proHemsedal

PRO Hemsedal 10 11feb21 5399
PRO Hemsedal 03 11feb21 5236
PRO Hemsedal 05 11feb21 5267
PRO Hemsedal 07 11feb21 5321

proHemsedal er et booking- og salgsselskap som tilbyr opphold og opplevelser i Hemsedal. Uansett om du er stamgjest eller en bedrift som besøker oss for første gang, vil vi overraske deg med vår filosofi rundt opplevelser og service.

ProHemsedal har erfaring fra noen av landets mest kjente hotell og reiselivsaktører vil våre ambisjoner i proHemsedal alltid være høyere enn dine forventninger. Det er et løfte.

ProHemsedal formidler hytter og leiligheter gjennom egen bookingside. Ønsker du å lese mer om oss, ta en kikk på hjemmesiden vår.

Andreas Tangberg

Andreas kommer rett fra stillingen som salgssjef på Norges mest kjente hotell: Grand Hotel i Oslo. Etter å ha håndtert verdensstjerner og Nobelprisvinnere og hatt ansvar for events og VIPs kan Andreas alt om kresne kunder. Som leder for et av landets mest anerkjente livsstils PR-byråer jobbet han med merkevarer som Zalando, Möet & Hennessy.

"Det er ingen grunn til at gjestene skal senke kravene og forvente mindre av oss bare fordi vi ikke er i en storby. Vi kan levere på et høyt internasjonalt nivå"

Karin Follesø

Karin KAN Hemsedal! Som hemsedøl med 22 års erfaring på både drifts- og eiersiden i turistnæringen i bygda har hun bidratt til å gjøre Hemsedal til et av Norges mest populære reisemål året rundt. Hun har satt sitt preg på Hemsedal Gjestehus, Hemsedal Fjellhotell, Harahorn, Hemsedal Golfbane og Skistar Business.

"proHemsedal skaper ”alpestemning” med unike opplevelser og en service vi kanskje ikke er så bortskjemt med her hjemme"

Astrid Elisabeth Kihle Jordan

Etter seks år som salgssjef på Kleivstua hotell vet Astrid Elisabeth hva bedriftsmarkedet virkelig vil ha. Det er ikke første gang hun skaper skyhøye forventninger til en virksomhet og innfrir. Astrid Elisabeth har tidligere bidratt til å bygge Eurest kurs og konferanseavdeling i Norge.

“Min erfaring har lært meg at suksessen ligger i detaljene. Og god planlegging. Det kan godt være at vi er best på nettopp det"

@prohemsedal


Csr F Pzo Kx UY
Cs Vg2b Qq9x O
Cs La1u Zrv CP
Cs F9hp5q8f O
Crtq2a8 Kq21
Crq4oi Uq Jnv