proHemsedal

2

proHemsedal er et nyoppstartet selskap som skal spesialtilpasse oppholdet både til bedrift- og privatmarkedet. De tilbyr også hytteutleie for ”high-end” hyttemarkedet, hvor både utleier og kunde skal få mer personlig oppfølging og service.

Pro Hemsedalteam

For de som ønsker det lille ekstra

proHemsedal ønsker at gjestene skal oppleve Hemsedal som Norges beste helårsdestinasjon. Både gjennom fantastiske naturopplevelser og i form av et servicetilbud ingen andre tilbyr her i dalen. Vi skal spesialtilpasse opphold både til bedrift- og privatmarkedet. I tillegg er målet å tilby hytteutleie hovedsakelig for ”high-end” hyttemarkedet, hvor både utleier og kunde skal få mer personlig oppfølging. Kunder vil få bedre tilgang til flere tjenester fra lokalt næringsliv gjennom direkte booking via selskapets nyutviklede bookingløsning som vil bli lansert noe senere.

Vi holder til på Rampa kjøpesenter. Velkommen inn til en kaffe og en hyggelig prat, enten du er hytteeier som vurderer utleie, næringsdrivende i kommunen og vurderer et samarbeid eller rett og slett bare er nysgjerrig på oss og vår nye bedrift.

Kontakt

Åpningstider

Mandag-Fredag: kl. 10.00 - 16.00

Prohemsedal logo stående bronse sort 01 21

Hvem er vi

Karin Follesø - Hemsedøl. 22 års erfaring med både drift og eierskap av selskaper innenfor turistnæringen i Hemsedal (Hemsedal Gjestehus, Hemsedal Fjellhotell, Hemsedal Golfbane, Harahorn). Siste tre år som selger for Skistar Business med fokus på løsningssalg mot bedriftsmarkedet.

Astrid Elisabeth Kihle-Jordan - Tidligere jobbet i Eurest og vært med på å bygge opp deres kurs og konferanseavdeling i Norge. Siste seks år, har hun jobbet som salgssjef på Kleivstua hotell/Det virkelig gode liv, med fokus på oppsøkende salg til bedriftsmarkedet.

Andreas Tangberg. Tidligere daglig leder for et av landets ledende livsstils PR-byrå og jobbet med merkevarer som blant annet Zalando, Moët Hennessy og Michael Kors. Den siste tiden har han jobbet som salgssjef ved Grand Hotel Oslo med fokus på event og VIP kunder.

@prohemsedal