Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Velkommen til
proHemsedal

PRO Hemsedal 03 11feb21 5236
PRO Hemsedal 07 11feb21 5321
PRO Hemsedal sep2023

proHemsedal er et booking- og salgsselskap som tilbyr opphold og opplevelser i Hemsedal. Uansett om du er stamgjest eller en bedrift som besøker oss for første gang, vil vi overraske deg med vår filosofi rundt opplevelser og service.

ProHemsedal har erfaring fra noen av landets mest kjente hotell og reiselivsaktører vil våre ambisjoner i proHemsedal alltid være høyere enn dine forventninger. Det er et løfte.

ProHemsedal formidler hytter og leiligheter gjennom egen bookingside. Ønsker du å lese mer om oss, ta en kikk på hjemmesiden vår.

Andreas Tangberg

Andreas kommer rett fra stillingen som salgssjef på Norges mest kjente hotell: Grand Hotel i Oslo. Etter å ha håndtert verdensstjerner og Nobelprisvinnere og hatt ansvar for events og VIPs kan Andreas alt om kresne kunder. Som leder for et av landets mest anerkjente livsstils PR-byråer jobbet han med merkevarer som Zalando, Möet & Hennessy.

"Det er ingen grunn til at gjestene skal senke kravene og forvente mindre av oss bare fordi vi ikke er i en storby. Vi kan levere på et høyt internasjonalt nivå"

Astrid Elisabeth Kihle Jordan

Etter seks år som salgssjef på Kleivstua hotell vet Astrid Elisabeth hva bedriftsmarkedet virkelig vil ha. Det er ikke første gang hun skaper skyhøye forventninger til en virksomhet og innfrir. Astrid Elisabeth har tidligere bidratt til å bygge Eurest kurs og konferanseavdeling i Norge.

“Min erfaring har lært meg at suksessen ligger i detaljene. Og god planlegging. Det kan godt være at vi er best på nettopp det"

Kontakt

Åpningstider

Mandag-Fredag: kl. 10.00 - 16.00

Lørdag-Søndag: kl. 12.00 - 16.00

Pro Hemsedal under RGB

@prohemsedal


C4 U W4r Kqi S
C3pi3 Y Hq RQ8
C2wc Gb2q7 NB
C1kntjl Kd6w
C01 M Nj5qo NB