Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Storelia

Accommodation 1 storelia FT 10

Velkommen til Storelia og Hemsedal. Det som skiller Storelia fra andre hytter, er at vi kan tilby en service som bringer oppholdet opp til hotellstandard.

A

Storelia - Flotte storhytter for 36 personer

Fire ekslusive hytter
Storelia består av fire store og velutstyrte tømmerhytter med høy standard, hver av dem har 36 sengeplasser. Med utgangspunkt i våre meget bakkenære hytter, ønsker vi å legge til rette for at ditt opphold blir så enkelt, trivelig og opplevelsesrikt som mulig.

Opplevelsene står i kø
Bakkene i Hemsedal gir mange muligheter for alle graderinger, i tillegg til mange flotte frikjøringsmuligheter. Med dette ville naturlandskapet rett utenfor døren skal også timene benyttes til å utfordre egne ferdigheter, heller enn å bruke unødvendig tid på tilrettelegging for samling og mat.

Selvhushold til hotellstandard - ditt valg
Storelia har alle tenkelige bekvemmeligheter, slik at det er mulig å ordne alt selv under oppholdet. Det eneste unntaket er sluttrengjøring, som er obligatorisk og inkludert i prisen.

Det som skiller Storelia fra andre hytter, er at vi kan tilby en service som bringer oppholdet opp til hotellstandard, både når det gjelder mat, drikke, servering og andre tjenester. Ønsker dere å forhåndsbestille drikke og snacks, få heiskortene levert på hytta ved ankomst, eller leie skiutstyr - så ordner vi det.

Bo uforstyrret i rolige omgivelser
På en stor hytte er dere helt alene, uten forstyrrelser fra nabobord/ rom osv. Det gir en utmerket anledning til å få fullt utbytte av firmasamlinger eller vennegrupper som reiser på tur.

Hotellstandard på Storelia

Allerede før vi kom i gang, kom etterspørselen etter luksuspakken. Dette betyr i realiteten at du bærer baggen inn på fredag, og pakker og reiser på søndag. Vi tar oss av; senge- og håndklær, opprydding 2-3 pr dag, snacks og frukt, alt av mat som ønskes. Frokost, lunsj og middag (5 retters) servert. Da vil dere ha en egen husvert til disposisjon etter eget ønske.

Luksuspakken er et tilleggsprodukt og må informeres om ved bestilling.

Vi ønsker deg et hyggelig opphold!

@storeliahemsedal


Brpvo AJ Fxn O
Brme4h3 At Zo
Bbs L6o Ilq It