Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Stavkroa

Stavkroa snow

Stavkroa har blitt kåret til verdens beste Afterski flere ganger, så du kan forvente deg en rå, fargerik kveld fylt med glede og latter. Bli med på festen!

Stavkroa åpner samtidig med skisenteret, normalt i slutten av november eller starten av desember, og holder åpent hver helg gjennom vintersessongen. .

Stavkroa ligger i hjertet av Hemsedal og består av 4 avdelinger med ulike konsepter: Afterski, Mez(VIP), Kitchen Bar og Turbo Stallen.

Stavkroa Afterski

Åpningstider: Fredag & Lørdag 15:00-sent
(Våre stegningstider varierer da vi holder åpent så lenge det er fest, stenger senest 03:00)

Stavkroa Afterski er kanskje verdens råeste afterskier! Stavkroa tar afterskien til et nytt nivå, et nivå du aldri kunne ha drømt om! Hver fredag og lørdag fyrer den legendariske Micke Dj opp stemningen med de beste låtene som får hele rommet til å riste! Bli med å dans på bordene!Billetter til Afterskien kan du finne her.

The Mezz (VIP)
På Mezzen kan du skue utt over festens ville energi mens du nyter en fantastisk god drink i et behagelig lounge område. Det beste er at du kan joine festen nede når du vil! Med VIP-billetter kan du også komme å gå som du vil, og joine festen nede på Kitchen Bar når den åpner.

Kitchen Bar

Åpningstid: Fredag & Lørdag 22:00-sent

Kitchen Bar Stavkroas refuel lounge og nattklubb der du kan fortsette festen hele natten. Kitchen Bar sørger for at festen fortsetter lenge etter at Afterski stenger. Kitchen Bar serverer også mat for å gi deg et påfyll mens du og vennene dine danser natten bort.

Turbo Stallen

Åpningstider: Fredag & Lørdag 18:00-sent

Turbo Stallen er vår Western Pub for fjellets cowboyer! Denne showbaren byt på opplevelser helt uten det vanlige, og man må nesten oppleve det for å forstå det!

ADVARSEL: Du kan ikke være pingle for å dra ned hit!

Kick off / Konferanse

Ser du etter den perfekte plasseringen for en kickoff eller konferanse? Samle kollegene dine på Stavkroa for en uforglemmelig opplevelse. Ta kontakt med oss for mer informasjon, så hjelper vi deg skreddersy din opplevelse. Mail: stavkroa@gohemsedal.com.

På vår hjemmeside finner du all informasjon angående Stavkroa. Dette inkluderer billettkjøp, bordsbooking, kontaktinformasjon og mer!

@stavkroa


C5w Df DLKL90
C5p7 Z qj y
C5lpe QR Kfw H
C5e Am Dq K Hut
C5 Tqem B Kad S