Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Fýri Resort of Hemsedal

Pool club fyri

Året rundt destinasjon hvor livet er herlig. Fýri ligger ved Totteskogen med ski-in/ ski-out og kort avstand til sentrum samt i nærheten av alt du måtte trenge. Høyeste nivå av gjestfrihet og et sted for små møter og store konferanser.

Rom 2

FÝRI - Resort of Hemsedal som tilbyr opplevelser i verdensklasse i et magisk miljø. Fantastiske kombinasjoner av mat og drikke, sosialisering, aktiviteter og en «retreat» følelse.

Opplevelsene står i kø her, slapp av i utendørsbassenget, nyt en utsøkt middag med fantastisk selskap, gå på ski, ta en sykkeltur eller bare vær tilstede i det norske landskapet.

Fýri Resort har 144 hotellrom og møtelokaler for opp til 460 personer. Spennende restauranter, playground med shuffleboard, biljard og bar.

Muligheter for store og små møter på fjellet, i møterom eller ved bassenget. Lune møterom kombinert med et stort antall aktiviteter gjør Fýri til den ultimate destinasjonen for å samle ny energi, puste frisk luft og å ha det trivelig sammen!

For oss er mat og opplevelse viktig. I øverste etasje ligger Liv Bistro med utsikt over fjellene og dalen. Et naturlig valg av restaurant, uansett om du har hatt en aktiv dag i bakken eller slappet av. Liv føles intimt og upretensiøst, vår definisjon av en god bistro.

Pool Club

Like uventet som en sandstrand i Alpene.
En del av hotellet, men samtidig en egen verden, som består av utendørsbasseng og innendørsbasseng, begge oppvarmet til 35 grader, åpen peis, bordtennisbord og treningsmuligheter.

Vår pool club er belønningen efter dagens utflukter. Lade opp batteriene i en badekåpe på en solseng, foran en god peis, med flott musikk og god drikke. Litt som når After-ski møter strandklubb. Sommer som vinter kan du alltid komme hit og oppleve kontrastene mellom fjellene, bassengene, kulde og herlige peiser. Alt pakket sammen i ett miljø som føles uventet og eksklusivt.

Et sted hvor livet er herlig.

Se også hva som skjer på hotellet på What's On.

Book din overnatting på på fyriresort.com.

@fyriresort


C4 Nn Sr St B Jw
C67 xk Uou1 S
C7bo6a3qr HK
C8 Bjrj Iu SU
C7 DB6 Dq S Qm
C73n Cz M Kuo T