Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Julen er en av de mest fortryllende tidene på året, men for mange kan det også være en av de mest stressende periodene, spesielt når det gjelder gavehandel. Men hva med å ta julegavehandelen til fjells i år hvis du skal tilbringe julen i Hemsedal? Vi kan love deg en unik opplevelse, og akkurat nå fylles butikkene i Hemsedal med julestemning. Ta tidlig initiativ og nyt roen som senker seg når julen nærmer seg.
av Katarina
2 min
Oppdatert 15 november 2023

Gaver til sportsentusiasten & kidsen

Har du en sportsentusiast i familien som alltid er på jakt etter det nyeste og beste innen ski, støvler, staver eller skredsøkere? Du trenger ikke lete lenger, for i Hemsedal finner du alt du trenger. Her finner du flere sportsbutikker som er dedikert til å hjelpe deg med å finne de perfekte gavene. Og hvis de ikke har produktet på lager, er de mer enn villige til å gjøre sitt beste for å skaffe det til deg. Sjekk ut nyåpnede Anton Sport Hemsedal, Moh+, SkiStar Concept Store og Solheisens egen butikk for mange gode julegavetips til hele familien. Har du lyst å kjøpe nye kule googles til gjengen, sjekk ut Tropical Vibes som leverer hjem til døren din i Hemsedal.

For interiør- og moteelskeren


Enten det er stilige klær, trendy sko, interiørvarer, møbler eller til og med en ny peis til hytta eller hjemmet, har Hemsedal flere butikker som vil dekke behovene til enhver mote- og interiørentusiast. Mange av disse butikkene har også nettbutikker, så du kan enkelt handle online og hente varene når du ankommer fjellområdet for å feire jul. I Hemsedal har vi både små gårdsbutikker som selger mote og interiør .

På Ulsåk finner du Mia - Fjøset som har både interiør og flotte klær fra forskjellige merker. Hos Fargerike, Monter og Maxbo finner du både byggevarer, maling og interiør. På Torsetsiden av Hemsedal ligger gårdsbutikken Dyrja og her finner du både interiør og håndlaget design.

I sentrum ligger vår store motebutikk, Finbeck & Fia og hos Hemsedal Møbler finner du alt fra juledekorasjoner til interiør og gardiner. Alt til hjemmet finner du hos Traktøren og på Stugu Husflid finner du både lokalt håndverk og gavetips.


Redbark 1 O0 A6005 Edit
IMG 2982

Gavetips til besteforeldre og de som liker spiselige gaver

Besteforeldre har ofte alt de trenger og ønsker seg, men det de virkelig setter pris på er god, hjemmelaget mat. Skap en hyggelig kurv fylt med lokale delikatesser fra fjellområdet. Her kan du finne lokal ost, kjøtt, fisk og deilige bakervarer som vil glede smaksløkene deres. I Hemsedal har vi både prisbelønte ysteriet Himmelspannet, Tamt & Vilt som har alt fra lokale pølser og kjøttkaker til ørret og elg, Spekeloftet som har Norges beste Pinnekjøtt og Hemsedal Flatbrødbakeri med lokal bakst og andre lokalproduserte varer fra nærområdet i butikken sin på Tuv.

Har du en kaffekonosør i familien? Da bør du ta turen til Scandinavian Alps Coffee Roasters på Svøo og kjøpe kaffe som er rostet her i Hemsedal eller kanskje et gavekort på en kaffesmaking passer bedre?

Skjem bort partneren din

Overrask din kjære med en romantisk middag og et opphold i Hemsedal. Her kan du velge mellom hotellrom, hytter eller leiligheter, alt for å gjøre opplevelsen spesiell. Nyt hverandres selskap i den vinterkledde, idylliske atmosfæren i Hemsedal. Dyrja Domes er et annerledes overnattings alternativ som kan være kult å gi i gave til noe du liker. Her sover dere i en dome midt på Torsetåsen med utsikt mot Skogshorn, elg og rådyr som gresser rundt domen om natten og du kan la stjernehimmelen vugge deg til søvns.

Kanskje et gavekort til en aktivitet så som Hundekjøring, isklatring, skredkurs eller kanefart kan være noe for din kjære? Gavekort finner du hos Hemsedal Aktiv bland annet.

Avslutt shoppingturen

Hva er vel bedre enn å avslutte dagen med et kafebesøk på et av våre koselige kaféer i sentrum, på Tuv eller i skisentrene. Her finner du både hjemmebakts, nydelige småretter og lunsjer.
Vi ønsker alle en fredfull jul og en magisk høytid. Husk at i Hemsedal kan du også kjøpe et vakkert juletre for å fullføre julestemningen. Juletre og julenek finner du hos Hemsedal Innkjøpslag midt i Hemsedal sentrum.

Gled deg til en uforglemmelig juletid i Skandinavias Alper, Hemsedal!