Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Huso Lodge & Farm

Huso Lodge main pic

Huso Lodge & Farm er en boutique gjestegård og arrangementssted omgitt av uberørt natur i Hemsedal, Norge. Tilgjengelig året rundt for leie av storhytter, eventyrlige bryllup, minneverdige sammenkomster og aktive firmaarrangement i naturen.

Huso Lodge & Farm ligger i naturskjønne omgivelser, kun 15 km fra skianlegget i Hemsedal, og er et unikt utgangspunkt for naturopplevelser året rundt: ski, fotturer, terrengsykling og fluefiske. Når du beveger deg utenfor hyttevggen, kan du fordype deg i stillheten og roen i den uberørte villmarken. Velkommen til Huso Lodge - en skjult perle i de skandinaviske vinteralpene.

På Huso Lodge finner du et utvalg av eksklusive og unike storhytter for 12-30 personer, samt mer intime leiligheter med plass til 4-8 gjester. Huso Lodge & Farm kan innlosjere 160 gjester, noe som gjør det veldig godt egnet for bryllup og firmaarrangement.

Sommer og høst arrangerer vi Bondens Marked for å selge egenproduserte og “økologiske” grønnsaker for å fremme næringsverdiene i regenerativ landbruksproduksjon og grønnsakenes gastronomiske kvalitet. På alle våre arrangement tilbyr vi fra jord-til-bord matopplevelser med egenprodusert og kortreist mat.


Besøk husolodge.com for å lære mer om våre unike rammer for store og små øyeblikk.

Lakeview valley
3

@huso.lodge


Cxa02 Fwq0 M6
Cw2 RR Vm K zh
Cv49l OS Kn9 E
Cv16a Pwqlp F
Cvk TC Hh K8l Y
Ct Hr XH Sr Ok D