Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Huso Lodge & Farm

DJI 0040
Kings sauna
Outdoor sauna
Lakeview

Huso Lodge & Farm er en boutique gjestegård og arrangementssted omgitt av uberørt natur i Hemsedal, Norge. Tilgjengelig året rundt for leie av storhytter, eventyrlige bryllup, minneverdige sammenkomster og aktive firmaarrangement i naturen.

Huso Lodge & Farm ligger i naturskjønne omgivelser, kun 15 km fra skianlegget i Hemsedal, og er et unikt utgangspunkt for naturopplevelser året rundt: ski, fotturer, terrengsykling og fluefiske. Når du beveger deg utenfor hyttevggen, kan du fordype deg i stillheten og roen i den uberørte villmarken. Velkommen til Huso Lodge - en skjult perle i de skandinaviske vinteralpene.

På Huso Lodge finner du et utvalg av eksklusive og unike storhytter for 15-30 personer eller mer intime Boutique Apartments med sengeplass til 4-8 gjester. Huso Lodge & Farm kan innlosjere 160 gjester, noe som gjør det veldig godt egnet for bryllup og firmaarrangement.

Gjennom hele året tilbyr vi deilige Farm-to-Table måltidsesker, nøye tilberedt med ferske råvarer fra gården vår og nærliggende gårder. Disse ferdiglagde, sunne måltidene lover å berike hytteturen din med en herlig kulinarisk opplevelse.

Besøk husolodge.com for å lese mer om våre unike rammer for store og små øyeblikk.

Lakeview valley
3

@huso.lodge


C1 Cbx0x NW Zx
Cz8s XOU Kna Y
Cxa02 Fwq0 M6
Cw2 RR Vm K zh
Cv49l OS Kn9 E
Cv16a Pwqlp F