Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Hver dag fra 24. nov - 1. mai

Skikjøring SkiStar Hemsedal

IMG 0557

Stå på ski i Skandinavias alper - Hemsedal

953 A4782

Sesongen 2023-24 er i gang!

I SkiStar-appen kan du kjøpe skipass og se åpne heiser og bakker.

Hemsedal byr på eventyrlig skikjøring fra tre ulike topper alle over 1000 meter høye. Her får man 6 km med uavbrutt skikjøring fra toppen og ned til bunn av skianlegget. Med skiløyper fra 620 til 1450 meter over havet har Hemsedal en lang og snøsikker skisesong som strekker seg til begynnelsen av mai. Hemsedal har bakker i alle vanskelighetsgrader og lett tilgjengelig frikjøring i skogen og uberørte fjellsider, kun et steinkast fra de preparerte skibakkene.

I årets sesong 23/24 åpner en helt ny ekspressheis i Hemsedal. 6-stolheisen Lodge Express som starter fra SkiStar Lodge. Plasseringen av heisen gjør at du får en mye enklere og bedre tilgang til hele skiområdet.

Barneområdet i Hemsedal ligger nederst i skianlegget, rett ved våre SkiStar Lodger. Her er det skålheiser og rullebånd, og grønne, enkle skibakker for skikjørere i alle aldre. I barneområdet ligger også Valles skiland med Valle-figurer, og minipark med små hopp og elementer.

Hemsedal har Fun Ride med hopp, kuler og rundkjøring som er bygget for å passe alle, fra mindre barn til erfarne kjørere, den ligger i løype 32. Litt høyre opp i anlegget ligger de litt større parkene, Snow Park red og Snow Park blue, med hopp, rails og bokser. Hemsedal har også skicrossløype og arena med porter for storslalåm med tidtaking.

Kontakt

Åpningstider vinter 2023/2024

3. feb - 1. mai
Man - søn 09:00-16:30*

Se åpningstider for resepsjon, utleie og shop.

Logo 1920x1080

Ski in Ski out


@skistarhemsedal


C9rmx Dkq Pyt
C9h SYIB Mnaw
C9 Uo X Satu QK
C9 Pv6 Tgq QCH
C9 GCS Cb Kqt Q