Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Hemsedal Cafe Skiers Lodge

Kjøkken201

Hemsedal Cafe Skiers Lodge består av 8 moderne og godt møblerte leiligheter. Kåret til ett av Norges beste skihotell.

Hemsedal Café Skiers Lodge ligger i andre etasje på Hemsedal Café, midt i hjertet av Hemsedal Sentrum, kun 25 km fra Gol.


Dette overnattingstedet består av 8 moderne og godt møblerte leiligheter. Alle leilighetene har flatskjerm-TV, sofa, bad med dusj, møblert kjøkken med oppvaskmaskin og en innbydende spisestue. Gratis Wi-Fi og parkering hele året.

På sommerstid kan man oppleve en rekke flotte turmuligheter i kort avstand fra overnattingstedet, eller prøve fiskelykken i kjente Hemsila som renner forbi på nedsiden. På vinterstid kan man stå på ski ned «sentrumsløypa» fra toppen av Hemsedal Skisenter og rett ned til Skiers Lodge. Gratis skibuss stopper jevnlig på utsiden av overnattingstedet. Gangavstand til dagligvare, shoppingfasiliteter, bank og apotek.

I første etasje ligger ikoniske, Hemsedal Café som blant annet har blitt kåret til verdens beste afterski hele 3 ganger. Med stor profilendring de siste årene, har Cafeen blitt en koselig restaurant med herlig atmosfære.

Dette overnattingsstedet anbefales for deg som vil ha valuta for pengene i Hemsedal. Andre gjester som har bodd her, mener de får mer igjen for pengene sammenlignet med andre overnattingssteder i byen.

Skiers Lodge, kåret til ett av Norges beste skihotell

Trivago.no, som er «the world’s largest hotel comparison site», har kåret Hemsedal CaféSkiers Lodge til en av Norges beste skihotell.

Pakker hos oss

@hemsedalcafe


Cmu EHF Gqr FE
Cl8 ZQS Xq GSA
Cl4 Ef X Lq Qay
Cldtqj Vq5 9
Cl YP Gk UKY Va
Ck8b Q5 W Kh3 P