Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Hemsedal Cafe Skiers Lodge

PND7644 HDR

Hemsedal Cafe Skiers Lodge består av 16 moderne og godt møblerte leiligheter. Kåret til ett av Norges beste skihotell.

Hemsedal Café Skiers Lodge ligger i andre etasje på Hemsedal Café, midt i hjertet av Hemsedal Sentrum, kun 25 km fra Gol.


Dette overnattingstedet består av 16 moderne og godt møblerte leiligheter. Alle leilighetene har flatskjerm-TV, sofa, bad med dusj, møblert kjøkken med oppvaskmaskin og en innbydende spisestue. Gratis Wi-Fi og parkering hele året.

På sommerstid kan man oppleve en rekke flotte turmuligheter i kort avstand fra overnattingstedet, eller prøve fiskelykken i kjente Hemsila som renner forbi på nedsiden. På vinterstid kan man stå på ski ned «sentrumsløypa» fra toppen av Hemsedal Skisenter og rett ned til Skiers Lodge. Gratis skibuss stopper jevnlig på utsiden av overnattingstedet. Gangavstand til dagligvare, shoppingfasiliteter, bank og apotek.

I første etasje ligger ikoniske, Hemsedal Café som byr på smakfulle retter og kulinariske opplevelser. Cafeen er en koselig restaurant med herlig atmosfære.

Dette overnattingsstedet anbefales for deg som vil ha valuta for pengene i Hemsedal. Andre gjester som har bodd her, mener de får mer igjen for pengene sammenlignet med andre overnattingssteder i byen.

Skiers Lodge, kåret til ett av Norges beste skihotell

Trivago.no, som er «the world’s largest hotel comparison site», har kåret Hemsedal CaféSkiers Lodge til en av Norges beste skihotell.

PND7797
IMG 3458 HDR

Pakker hos oss

@hemsedalcafe


C6 Z Fwn Q Kr Q9
C6 OID Eh K486
C6 M Lh Cfq16w
C6 HN8nj Kv6 K
C56 V Pt UKU An
C55 T Vj3 Mk Ox