Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Skarsnuten Apartments

Skarsnuten Apartments

Skarsnuten Apartments er leiligheter rett ved Skarsnuten Hotel. Et flott alternativ om du vil ha mer plass, eller selvhushold.

Accommodation 5 skarsnuten hemsedal FT 10

Skarsnuten Apartments

Med leilighet på Skarsnuten Apartment bor du rett ved siden av Skarsnuten Hotel, og har mer plass, flere soverom og eget kjøkken. Her kan du velge fullt selvhushold, eller kombinere med tjenester fra Skarsnuten Hotel om ønskelig. Leilighetene har flott utsikt over Hemsedal i både soloppgang og solnedgang, og eget uteområde / terrasse. Leilighetene ligger rundt Skarsnuten Hotel, og det er adkomst via vei eller trapper.


Selvhushold

Dette er modellen for deg som liker å ordne litt selv. Her tar du med ditt eget sengetøy, egne håndklær og lager maten selv. Kjøkkenet i leilighetene er utstyrt med det meste man trenger for å lage et godt måltid, men ingen matvarer. Velg om du vil vaske leiligheten selv ved avreise, eller om du vil kjøpe dette hos Skarsnuten. Selvhushold er en perfekt løsning om man ønsker å være "på hytta", og ta dagene som de kommer uten planer.


Kombinert opphold

Det er fullt mulig å leie sengetøy og håndklær på Skarsnuten Hotel. Du kan også få oss til å legge på sengene før dere kommer, så slipper dere selv. Ved å bestille de måltidene man ønsker på Skarsnuten Hotel kan man kombinere det beste fra 2 verdener. Spis på hotellet, eller ta med maten til leiligheten. (avhengig av at hotell & restaurant er åpent)


Leilighetene

Leilighetene på Skarsnuten Apartments er romslige, og har alle utsikt over Hemsedal og gåavstand til Skarsnuten Hotel. Vinterstid ligger skiheisen også innen gåavstand, og løypene starter nesten rett utenfor døren.

For mer detaljert info om leilighetene les her

Kontakt

Åpningstider sommer 2021

Sommeråpent 1. juli – 1. august 2021. Tirsdag til Søndag.

Hotell
Åpner tirsdag 16.00 og stenger etter frokost og utsjekk på søndag.

Restaurant
Tirsdag – 18.00 – 21.00
Onsdag – Lørdag 12.00 – 21.00
Søndag – 08.00 – 10.00

Måltider

Frokost 08.00 – 10.30
Lunsj 12. 00 – 18.00
Middag a la carte 18.00 – 21.00
Take Out 12.00 – 21.00

For mer info om åpningstider i restaurant, og meny – se her.

Skarsnuten Logo Svart

@skarsnuten