Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Lodgen Spiseri

953 A1511

Lodgen Spiseri finner du i bunnen av Hemsedal Skisenter i samme bygning som Alpin Lodgen. Vi serverer frokost, lunsj og middag til rimelige priser. Ønsker dere å spise på hytta, tilbyr vi catering, take away eller privat kokk på plass.

953 A1030 liten

Vi har desverre stengt sommeren 2021, grunnet renovering av bygget.

Hemsedals beste spisested hele dagen

Lodgen Spiseri Hemsedal – Mat og "fika" hele dagen.

Lodgen Spiseri er både kafé, restaurant og bar i Hemsedal, midt i smørøyet i bunnen av skisenteret. Her er det ski-in og ski-out, 10 meter fra heisen Ulven og rett ut til barneområdet – og parkeringsplass rett utenfor døren.

BOOK BORD

For å holde tritt med utfordrende slalåm aktiviteter, serverer vi mat og "fika" – hele dagen. Lad opp med tidlig frokost, stødig lunsj, bakverk og à la carte i restauranten på kvelden. Vi bruker lokale råvarer og har varierte menyer med alt fra italiensk pizza, burger, vegetar og barnemeny til 2- og 3-retters menyer.

Og du: Vi har Hemsedals største kakao.

LUNSJ

LUNSJ BARNEMENY

Lange kvelder – i lobbybaren eller på hytta

På Lodgen Spiseri har vi et bredt menytilbud, hele dagen. Når det er middagstid forvandles restauranten til skisenterets storstue. Vi serverer deilige retter fra à la carte-menyen vår, og har gode priser på 2- og 3-retters menyer. Ekte italiensk pizza kjører vi også på kvelden, og vi har egen barnemeny.

Bar i Hemsedal? Det finner du også hos oss. Avslutt gjerne ettermiddagen eller kvelden med en drink ved peisen i lobbybaren.

Spise hjemme eller på hytta? Lodgen Spiseri Hemsedal har take away. Vi står gjerne for catering til selskaper. Du kan også leie kokk på hytta.

Når enden er god, er allting godt. Enten det er i enden av bakken – eller enden av et godt måltid. Velkommen til oss!

Catering
Har du lyst til og spise på hytta, leiligheten eller andre steder? Vi tilbyr catering og take away for både store og små grupper.
Ønsker dere å bestille "Kokk på hytta" som tilbereder en fantastisk måltid så fikser vi det.
Vi har lang erfaring av catering og vi garanterer en deilig smaksopplevelse. Ta kontakt eller kom innom for å bestille!

Trygghet først
Helse og sikkerhet er vår høyeste prioritet. Sjekk vår hjemmeside for mer informasjon om vår Covid-19 tiltak www.lodgenspiseri.no

Nyt ferien hos oss, velkommen til Lodgen Spiseri


Kontakt

Åpningstider

Vi har desverre stengt sommeren 2021, grunnet renovering av bygget.


Artboard 1

@lodgenspiseri