Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Hemsedal Fjellcamp

Stabbur

Velkommen til Hemsedal Fjellcamp, en campingplass på solsiden av Hemsedal. Hemsedal Fjellcamp ligger på gården Hulbak, som har lang tradisjon for å innlosjere turister tidligere under navnet Hulbak Camping.

Camping

Hemsedal Fjellcamp er omgitt av kulturlandskap, vakre fjelltopper, turløyper og den historiske kulturstien Synarsvaet. Vi har nydelig utsikt mot Hemsedal Skisenter og Hemsedals vakre fjell. Vi tilbyr campingplass for bobil, campingvogn og telt. I tillegg har vi campinghytter for utleie. Her er du velkommen hele året for korte og lange opphold.

Hos oss finner du en stille og rolig campingplass med god utsikt over Hemsedals majestetiske fjell. Campingplassen ligger likevel lunt i terrenget og hos oss er det stille og rolig. Et sjarmerende og enkelt sted med særpreg. Du kan gå rett ut i naturen, og kulturstien Synarsvaet starter her. Campingplassen er også et godt utgangspunkt for sykling.

Innenfor fem minutters biltur har du tilgang til alle attraksjonene i Hemsedal Sentrum med restauranter, butikker og kulturtilbud, samt fiskeplasser, stier og fossefall. De gode sykkeltilbudene i Totteskogen og Hemsedal Skisenter, samt klatreparken Høyt & Lavt er også innenfor fem minutters biltur.

Vi tilbyr 4 sengeplasser i det gamle Stabburet og har i tillegg en enhet med 6 køyesengeplasser i en campinghytte for utleie.

Hemsedal Fjellcamp er sentralt og fredelig beliggende kun 4km (5 minutters biltur) fra Hemsedal Skisenter og Hemsedal Sentrum (Trøim).

Sanitærbygget er i god stand og vi legger vår stolthet i å holde det rent og pent. Vi har toaletter, dusjer, kjøkken, oppvaskrom og vaskerom for klesvask. Vi har mulighet for lading av elbil.

Velkommen til oss!

CA6 B6 E16 9 D54 47 BF AC92 2 FF2000241 A9
8 EE4 A0 DD 15 C4 438 A AAF4 5519 F812 C0 E5
Norsk Sommer
Hemsedal Fjellcamp Mountains

Sommeraktiviteter