Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

O'Learys Hemsedal - Seriously Good Fun!

Bilde 11 01 2024 20 46 09
Double Cheeseburger
0 T2 A5986 kopiera
Fish n Chips 1x1
DSC03150
Bourbon BBQ Ribs

Opplev sjarmen til Boston i hjertet av Hemsedal på O'Learys. Restauranten vår tilbyr en fristende reise av smaker, fra moderne vrier på klassiske amerikanske retter til et bredt utvalg av drinker. Med en varm atmosfære, sport og upåklagelig gjestfrihet er O'Learys Hemsedal ikke bare et spisested, men et reisemål for uforglemmelige øyeblikk.

På O'Learys i Hemsedal er vi inspirerte av den magiske kombinasjonen av sport, mat og sosialt samvær og vi skaper minneverdige opplevelser for tusenvis av gjester hvert år!

Enten du vil se kveldens kamp eller bare nyte en deilig middag, kan du være sikker på at du får en varm velkomst, god mat og morsomme aktiviteter i fantastiske Boston-inspirerte omgivelser på O'Learys. Maten vår er inspirert av klassisk amerikansk "game day"-mat, og vi har et bredt utvalg av burgere, ribs og vinger, i tillegg til alternativer for dem som foretrekker lettere mat eller vegetarretter. Siden O'Learys Hemsedal også er en perfekt destinasjon for familier, tilbyr vi naturligvis en spesialmeny for våre yngste gjester, inspirert av våre favoritter, men i mindre porsjoner.

Hver dag fra kl 11:00 – 14:00 serverer vi Skiers lunsjmeny som er skreddersydd for å glede smaksløkene dine og gi næring til ettermiddagseventyrene dine. Fra solide klassikere som hamburgere og Fish & Chips til moderne favoritter, det er noe for enhver smak.

For å sikre deg en plass, anbefaler vi å reservere bord på forhånd. Du kan gjøre det på vår hjemmeside https://olearys.no/hemsedal/

Du finner oss på bunnen av skisenteret.


Følg oss på sosiale medier for å få vite om nyheter og arrangementer!

Kontakt

Åpningstider

Man-tors. + søn. kl. 11-22
Fre-lør. kl. 11-00

O Learys logo White

@olearyshemsedal


C5 If G Fp Bi0 K
C4 Qe2 RLB9 Ab
C390 C q K2qv
C32 Mg9 AP8 TZ
C3znt ESB7 z
C3 XMG Yd Ml TH