Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
5.-7. juli 2024

Hemsedal Trail Daze

Hemsedal Trail Daze illustrasjon

4 dager med spennende utfordringer bak sykkelstyret, både opp og ned!

RAIL DAZE (substantiv):

En tilstand av å bli fullstendig oppslukt i øyeblikket mens man sykler på en sti, utløst av skjønnheten i naturen eller følelsen av å mestre fysiske utfordringer.

Destinasjon Hemsedal, Hemsedal IL og deres partnere ønsker velkommen til den ultimate terrengsykkelopplevelsen i sommer. Omgitt av den storslåtte naturen i Hemsedal vil festivalen by på et program spekket med utfordringer for alle, alt fra den aktive barnefamilien til den mest hardbarkete syklist.

I festivalprogrammet kan man blant annet finne en egen Kids Camp, guidete turer i fjellene rundt Hemsedal, dedikerte turer med fokus på mat og drikke samt en egen guidet tur i solnedgangen. Vi vil også tilby egne turer kun for jenter, mekke-kurs og egne teknikk-kurs med erfarne syklister. I tillegg vil vi naturligvis bruke de flotte nye stiene i skibakken og det vil bli masse kule konkurranser med fete premier og overraskelser.

Lørdag 6. juli, går Bosch eTrail av stabelen. Et sykkelritt for el-sykler med inspirasjon fra lignende ritt i blant annet Gardasjøen, Willingen og Verbier. Tenk el-sykkel møter orientering i fjellet med innslag av ulike etapper og stasjoner underveis som vil by på ulike utfordringer for alle nivåer.

Kickstart sommeren med en actionfylt helg i Hemsedal, meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på påmelding, kjøp av festivalpass og endelig program.