Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Skigaarden

Skigaarden

Et fjell av muligheter midt i bakken, nærmest høyfjellet! Et flott utgangspunkt for skifolk som ønsker kun det beste. Lokal tradisjonskost og gardsmat // Pizzeria // Omakase sushi // Caterting // Afterski!

IMG 0471n

Skigaarden ligger ikke bare midt i Hemsedal skisenter, men også i umiddelbar nærhet til høyfjellet i Holdeskaret. For oss som elsker fjellet og er dedikerte skikjørere så tør vi påstå at dette er fjell-Norges drømmebeliggenhet.

Fantastisk utgangspunkt
Skigaarden er et fantastisk utgangspunkt for gode naturopplevelser hele året. Mange mener at Hemsedal Skisenter er Skandinavias fremste og mest komplette skianlegg. Toppturen eller langrennsturen starter bokstavelig talt fra din egen dør.

Sommer som vinter
Om sommeren finner du stier, sykkelløyper, sykkel downhill bakker, fiskevannet og fjellnaturen rett rundt hjørnet. Mangfoldet er variert enten du søker rolige turer og opplevelser med barna, eller vil sitte på egen terrasse i ettermiddagssol og peke på “Katmandu” (renna) du kjørte ned etter toppturen.

Skianlegget på sydsiden av dalen har Norges lengste sesong og gode snøforhold. Det betyr også at store deler av denne siden har noe mindre sol. Skigaarden ligger der Holdeskaret åpner seg mot vest og er derfor en av de mest solrike plassene i Hemsedal Skisenter.

@skigaarden


C3s0 Mr8q A Zh
C73f3 U0qzbw
C7v re Jq Asc
C5 WQ Li K3c S