Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
09.07 - 09.07 2022
17:00 - 20:30

Stølsrock i Lykkja

Stolsrock 2014 Øystein Venås Sørensen

Hemsedal fineste konsertarena! Bli med på Stølsrock oppe ved Jonsstølane i Lykkja i Hemsedal.

39e078de8c242159c9635ad1f200df4e

Årets hovedartist

Bjørn Eidsvåg

En konsert med Bjørn og bandet i på fjellet i Hemsedal er en opplevelse som du helt sikkert ønsker å få med deg:

I sommer skal Bjørn gjøre det han liker aller best, nemlig legge ut på turné og besøke landets kriker og kroker. Med seg har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

«Ny konsertsesong er like rundt hjørnet. Nye sanger skal presenteres for publikum, gamle låter skal pusses opp og kjente sanger skal spilles som de er. Vi er klare og gleder oss!», forteller Eidsvåg.

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år.

Han kommer til Stølsrock lørdag 9. juli 2022. Hold av datoen, og se frem til en ny fantastisk konsertopplevelse på stølen til Ole ved Lykkja i Hemsedal.

I tillegg kommer Camilla Lou er eit band med opphav i Oslo. Låtskriver Camilla Skredderberget kommer fraa Gol i Hallingdal og skriver tekster inspirert av hverdagen med alle livets opp- og nedturer. Alle tekstene formidles på vakker halling-dialekt og akkompagneres av musikk som kan kategoriseres som vise-pop. Bandet så dagens lys i 2014 og kom våren 2018 med debutsingelen «No må du gje deg». Singelen ble godt mottatt og lista på NRK Buskerud der den kan høyres fremdeles. Høsten 2019 kom bandet endelig med sitt debutalbum «Om me reise». Etter to år med pandemi er Camilla Lou nå snart i hamn med album nummer to og gleder seg til å presentere nye og gamle låter for publikum.


Dette er en utendørs konsert som passer for hele familien. Alkoholfri drikke og god grillmat selges på tunet fra Fjellkafeen. Konsertbilletter blir å få kjøpt hos hallingbillett.no på forhånd eller i grinda ved ankomst (med kontanter eller Vipps). Buss fra p-plassen på Trefta skysser dere opp og ned før og etter konserten.

Konserten starter klokken 17.

Kjøp billetter på Hallingbillett eller betal via Vipps direkte på plass.
Pris

Voksen: 500,-
Ungdom 12-17 år: 250,-

Det går buss fra sentrum kl. 16.00 og fra parkeringen på Trefta

Les mer på vår webside www.stolsrock.no

Ta med godt humør, gode klær og sitteunderlag til deg og dine.
Hjertelig velkommen til en ny uforglemmelig konsertopplevelse på stølen til Ole.

More like this