Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Det nye normen etter pandemien har blitt hjemmekontor, men hva med å flytte hjemmekontoret til fjells, eller ta en workation med ski og jobb kombinert?
av Hanne
2 min
Oppdatert 25 oktober 2022

Frisk fjelluft skader ingen, heller tvert om. Er du en av de som har fått hjemmekontor etter pandemien eller at du kan være fleksi på hvor du har kontor? Man er lei og være konstant i de samme omgivelsene som man vanligvis ser når man kommer hjem fra jobb eller fra skolen?

Vi har har løsningen for deg! Hva med å bytte ut hjemmekontor med fjellkontor? Nye omgivelser med fjellandskap, frisk fjelluft og fjellet rett utenfor døren. Eller ta en workation?

Her kan du jobbe fra hytta, hotellrommet eller leiligheten og kombinere dette med ski i pausene eller på slutten av dagen.

Kombiner arbeidsdagen med nypreppede løyper i Hemsedal skisenter eller Solheisen på morgenen før deilig lunsj på hytta eller hotellet før en arbeidsøkt på ettermiddagen. Vi kan love deg at arbeidslysten vil stige og kreativiteten vil nesten boble over.

Avslutt dagen i langrennsløypa. I Hemsedal har vi kilometervis av langrennsløyper med lys og disse lyser helt til kl 23, hele uken. Med andre ord, her er det duket og klart for aktivitet til sent på kveld.

Aktive dager i fjellheimen

I Hemsedal har vi og andre aktiviteter enn ski. Bygda er spekket full med aktiviteter som hundekjøring, aking, isklatring, ridning eller topptur så her er mulighetene mange om du vil gjøre noen annet enn å stå på ski i alpinløypene. Vil du se litt andre folk eller slippe å lage maten selv om du bor på hytte eller leilighet så har Hemsedal mange gode spisesteder. Vi anbefaler å booke bord på forhånd.


#fjellkontor

Aktiviteter