Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
I sommer vil det være nye Lodge Express, som tar deg til toppen av Hemsedal og alle eventyr som venter deg på toppen. Sommerheisen åpner lørdag 22. juni og har åpent hver dag i sommer.
Av Katarina
3 min
Oppdatert 17 juni 2024

Lodge Express – Sommerens heis
I sommer vil det være nye Lodge Express, som tar deg til toppen av Hemsedal Rides, hvor du kan leke deg ned på sykkel langs spektakulære løyper eller kanskje en gåtur til Topp20 toppen Totten. Perfekt for deg som søker et adrenalinkick eller en enkel måte å komme deg høyt til fjells! I starten av sesongen vil det være Hollvinheisen som er sommerheis.

Rett ved Lodge Express finner du barneområdet med en barnesykkelløype og rullebåndet Lille Olav som tar barna opp til starten av barneløypa. Det vil også være flere andre aktiviteter i barneområdet. I tillegg så ligger Tottelia Bike Park et steinkast heisen, her leker både store å små i flotte rundløyper før de tar turen opp med heisen og de andre løypene i Hemsedal Rides.

Restauranter i området

I bunn av heisen ligger Lodgen Spiseri, som når snøen smelter forvandles til en koselig kafe og møtested for folk i fjellet. Her frister de deg med pannekakemeny og italiensk softis. På uteserveringen nyter du utsikten mot fjellet i en solstol eller noe godt på vår Afterbike. Rett ved uteserveringen kan du spille volleyball, Stigegolf eller kubb.

Når du tatt heisen opp kan du rusle ned til Fjellkafeen og nyte solen stråler på den store terrassen. Her kan du bli servert en lettere lunsj, deilig vaffel og en kald drikke etter turen eller midt i sykkeldagen.

Skigaarden, som du finner en stykke ned langs flytstien Silverstone kan du nyte hjemmebakte kanelboller med kaffe fra Hemsedal, Scandinavian Alps Coffee Roasters leverer nybrente kaffebønner direkte fra Ulsåk opp til Skigaarden. Her blir det også nystekt pizza rett fra pizzaovnen og litt annet snadder gjennom sommeren.

Skarsnuten hotel holder åpent hele sommeren og her nyter du nydelig mat på terrassen som har Hemsedal beste utsikt! I tillegg kan du svinge innom spa-avdelingen for en deilig massasje eller et oppfriskende dopp poolene.

I bunn av den røde flytstien finner du Fyri Resort og Rambler Sports Club, her nyter du en god lunsj eller noe godt til afterbiken og i sommer åpner også padelbaner rett ved uteserveringen.

Mountaincart kh 20
Mountain Cart

Aktiviteter i området rundt sommerheisen

I tillegg til sykling og fjellturer så har du også Klatring og Rappellering som du kan utfordre deg på i sommer. Her skal du både klatre og rappellere ned en fjellside ved Fjellkafeen, Sjekk om det passer din kalender og book din plass nå så du er sikker på å få plass når er på plass.

Mountain Cart, har du prøvd det? Det er en trygg, morsom og fartsfylt aktivitet som passer for hele familien. En Mountain Cart er som en forvokst trehjulsykkel uten pedaler, men med gode bremser på håndtakene slik at man enkelt kan styre farten.

Via Ferrata er en flott opplevelse. Erfarne guider tar deg trygt og sikkert opp bratte fjellsider og langs trange fjellhyller på en tilrettelagt klatrerute som fører deg helt til topps på Vesle Røggjin.

Hemsedal Klatresenter ligger ved siden av sommerheisen i SkiStar Lodge Hemsedal Suites. Senteret består av en 14 meter høy klatrevegg og ett stort buldreområde. Vi har også en Moonboard buldrevegg og en treningsrigg for de som ønsker å blir sterke.

Ferietips