Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Vi ønsker Spar Hemsedal velkommen som nytt medlem av Hemsedal Turisttrafikklag (HTTL) og her presenterer vi noen av vinterens nyheter hos de.
Av: Katarina
2 min
Oppdatert 12 desember 2023

Det er med stor glede at vi i Hemsedal Turisttrafikklag ønsker Spar Hemsedal velkommen som vårt nyeste medlem. Spar Hemsedal som du finner i kjelleren på Rampa Kjøpesenter, er en kjær lokal matbutikk, som har et brennende engasjement for å tilby den beste lokale handleopplevelsen for både fastboende og turister. Med deres nylige inntreden i HTTL, har de ytterligere forsterket sitt løfte om å være en nøkkelspiller i og være med på utviklingen av Hemsedal fremover.

En tur til Hemsedal er ikke komplett uten en smak av det lokale kjøkkenet, og Spar Hemsedal vet det godt.

- Vi har en klar visjon "Vi jobber hver dag for å gi den beste lokale handleopplevelsen." sier daglig leder Lars Mythe og dette er mer enn bare ord på et papir; det er en forpliktelse til å betjene vårt samfunn og gjøre det beste for våre kunder.
- En viktig del av denne visjonen er vårt engasjement for å tilby så mange lokale produkter som mulig fortsetter Mythe. Vi ønsker å støtte våre lokale produsenter og tydelig få frem sortimentet til dem i butikken. Bland annet finner du produkter fra både Himmelspannet, Hemsedal Flatbrødbakeri, Scandinavian Alps Coffee, Fjellbakeriet med flere i butikken til Mythe.

Nyheter

Spar har alltid hatt en flott varmmatsdisk og her finner du mye snadder som passer perfekt etter en tur i bakken. Til den litt flottere middagen om kvelden kan du utforske deres imponerende utvalg av frossen sjømat i løsvekt, inkludert reker, blåskjell, kreps, hel hummer, og hummerhaler. I butikken finner du også et utvalg av høykvalitetskjøtt fra Wulff & Co, som er en del av Fjellgrossisten som har base i Hallingdal der Angus-kjøttet fra Wulff & Co er kjent for sin førsteklasses kvalitet og smak.

For de som elsker ferskt brød, trenger du ikke lete lenger. Spar Hemsedal sørger for å ha nystekte brød til deg og her finner du flere ulike varianter du kan prøve deg på.

Vi er glade for å ha Spar med på laget, og vi oppfordrer både fastboende og besøkende til å besøke Spar Hemsedal for en smak av det beste Hemsedal har å tilby.

Les mer om Spar Hemsedal