Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Destinasjon Hemsedal er stolte av å kunngjøre at i vinter tilbyr vi drop-in bryllup på en av våre majestetiske topper. Dette gjør oss til den første skidestinasjonen i Norge som gir deg muligheten til å gifte deg mens du står på ski. I samarbeid med Hemsedal kirke og SkiStar Hemsedal vil man kunne utveksle løfter på toppen av Tinden heisen den 13. april 2024.
1 min
Oppdatert 06 november 2023

Hemsedal er kjent for sine fantastiske skiforhold og spektakulære utsikt. Og nå kan du legge til en ekstraordinær opplevelse til din bryllupsdag ved å si "ja" på en av Norges mest ikoniske fjelltopper. Med ski in og married out-konseptet kan man oppleve en uforglemmelig seremoni og deretter gli nedover bakkene som nygifte.

Den norske kirke i Hemsedal er stolte av å være vertskap for dette spesielle arrangementet. Vår spreke Sokneprest Camilla Osnes vil stå klar på fjelltoppen for å vie og gjøre øyeblikket helt unikt. Alt man trenger å gjøre på forhånd, er å søke om prøvings-/ekteskapsattest og levere inn denne til Kirkekontoret i Hemsedal senest 22. mars 2024. Deretter kan man bare lene seg tilbake og vente på den store dagen.

Les mer om vinterens drop-in bryllup her eller i vårt presserom