Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?
Når vintersolen står lavt på himmelen, snøen knirker under støvlene, og kulden biter i kinnene, er det ingenting som smaker bedre enn en varm kopp kakao. For mange er dette synonymt med vinterferien i Hemsedal. Og hvis du er en av dem som har fått nys om Hemsedals skjulte skatt, har du sikkert allerede smakt noen av de dekadente kakaoene hos Lodgen Spiseri.
Av: Lodgen Spiseri
2 min
Oppdatert 08 februar 2024

Lodgen Spiseri ligger idyllisk til i hjertet av Hemsedal skisenter, og tilbyr mer enn bare mat hele dagen; de gir deg en opplevelse for alle sansene. Enten du har brukt dagen på ski, turgåing, eller bare ønsker å ta en velfortjent pause fra hverdagens travelhet, er Lodgen Spiseri stedet å gå til.

De skryter av å ha Hemsedals største kakaomeny, og det er virkelig stjernen i showet. Ikke bare tilbyr de tradisjonell kakao, men de har også tatt denne vinterfavoritten til nye høyder med varianter som Doughnut kakao, Popcorn kakao, Marshmallow fluff, og for de som ønsker et plantebasert alternativ - en rik vegansk kakao. For de som søker ekstra luksus, er deres Deluxe kakao med ekte belgisk sjokolade et must å prøve. Og selvfølgelig, hva er en kakao uten et flott lag med ekte krem?

Deres storslåtte vaffelmeny, har også blitt raskt populær blant både lokale og turister. Mens den klassiske vaffelen med brunost, sukker, hjemmelagd rørt syltetøy og rømme er en tidløs favoritt, har de også innført innovative kreasjoner som Caramell Fudge Vaffel med softis og Strawberry non-stop Vaffel med softis. Den perfekte kombinasjonen av søtt, salt, varmt og kaldt sørger for at smaksløkene dine får en fest de sent vil glemme.

Lodgen Spiseri har også tatt ekstra hensyn til familiens yngste medlemmer. Mens de voksne kan nyte avslappende stunder med varme drikker og deilige retter, har barna sitt eget lille paradis i form av et lekerom. Her kan de utfolde seg i et spesielt Valle-univers og bruke opp litt av den overskuddsenergien sin.

Lodgen Spiseri har klart å skape en unik atmosfære der man føler seg hjemme, samtidig som man får nyte de beste delikatessene Hemsedal har å tilby. Det er ikke bare et sted å spise; det er et sted hvor minner skapes, latter deles, og hvor man kan nyte de enkle gledene i livet. Så neste gang du er i Hemsedal, gjør deg selv en tjeneste og stikk innom Lodgen Spiseri. Enten du er en kakaoentusiast, vaffelelsker, eller bare ønsker et avbrekk og nyte god mat, er dette stedet for deg.

953 A4468
953 A4527

Møt kjøkkensjefen på Lodgen Spiseri


Ferietips