Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Møtelokaler og grupperom

IMG 1693

Hemsedal tilbyr møtelokaler og grupperom flere steder. Hemsedal Aktiv hjelper deg å finne det stedet som passer for deg og din gruppe uansett formål med samlingen og antall.

Møterom for små grupper opp til 20 personer:

- Hemsedal Veksthus: Lokalisert i Hemsedal senturm med blant annet gratis wifi, prosjektor og lerret.
- Hemsedal Alpin Lodge: Lokalisert i bunnen av Hemsedal Skisenter og har prosjektor, lerret og wifi, matservering/kaffe/te.
- Skarsnuten Hotel, grupperom: Lokalisert ved Hemsedal Skisenter og har alle fasiliteter.
- Hemsegarden: Lokalisert mellom Hemsedal Skisenter og Hemsedal sentrum. Det er et moderne møterom med alle fasiliteter, mulighet for kombinasjon med bedriftsbesøk, man ser rett inn i et av Hemsedals fellesfjøs fra vinduene i møterommet. Lokalmat og servering er mulig.
- Fossheim Hotell: alle fasiliteter. Ligger på Ulsåk.
- Harahorn Hotell: Lokalisert i Grøndalen med alle fasiliteter. Her har du en fantastisk utsikt, også mye brukt i forbindelse med bryllup og fester. Har også eget kapell.

Møterom for større grupper over 20 personer:

- Skarsnuten Hotel, Kinoteket: Lokalisert i øvre del av Hemsedal Skisenter med alle fasiliteter og plass til 50+.
- Hemsegarden/Hemsedal Flatbrødbakeri: Lokalisert mellom Hemsedal Skisenter og Hemsedal sentrum. Det er et moderne møterom med alle fasiliteter, mulighet for kombinasjon med bedriftsbesøk, man ser rett inn i et av Hemsedals fellesfjøs fra vinduene i møterommet. Lokalmat og servering er mulig.
- Hemsedal Alpin Lodge: Lokalisert i bunnen av Hemsedal Skisenter. For store grupper kan restauranten på Lodgen benyttes og da er det plass til 200+ personer i kinooppsett.
- Stavkroa Nattklubb: Lokalisert ved Hemsedal Skisenter. Her har man stor scene, lys, lydanlegg, skjermer og kan brukes til kick-off, konferanser mm. Servering er også mulig dersom ønskelig.
- Harahorn Hotell: Lokalisert i Grøndalen med alle fasiliteter. Her har du en fantastisk utsikt, også brukt til bryllup og fester. Har også eget kapell.
- Kultursalen på Kommunehuset: Lokalisert i Hemsedal Sentrum med scene, lyd- og lys, lerret og mulighet for servering.
- Trøimshallen: Lokalisert i Hemsedal sentrum. Dette er en idrettshall som ved flere anledninger har blitt brukt til større arrangement.
- Hugnadheim: Lokalisert i Hemsedal sentrum og er Hemsedals ungdomshus. Her finner du scene, det kan ordnes med lyd, lys og servering. Stedet har eget lite kjøkken og er brukt til fester og bryllup.

For priser, informasjon og bestilling ta kontakt med Hemsedal Aktiv +47 483 86 018 / info@hemsedalaktiv.no.