Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Bli med fjellets fagfolk på tur eller kurs i Hemsedal

Forside hemsedalcom
klatreføring skogshorn demonstranten fjellet kaller hemsedal
topptur off piste løssnø pudder fjellet kaller hemsedal
klatrekurs skurvefjell skogshorn storehorn fjellet kaller hemsedal.jpg
topptur toppturkurs toppturguiding skogshorn skarvannfjell fjellet kaller hemsedal

Fjellet Kaller tilbyr profesjonell guiding og kurs i Hemsedals vakre og ville natur året rundt. Toppturguiding, skredkurs, klatreføring, isklatrekurs og klatrekurs.

Sommer
Fjellet Kaller tilbyr klatreføring og klatrekurs i Hemsedal og Jotunheimen. Hemsedal har flotte klatrefjell som Skogshorn og Skurvefjell med klatreruter av ulike vanskelighetsgrad og lengde. Dersom du ønsker å bestige 2000 meters topper som for eksempel Falketind, Uranostind eller Store Austanbotntind kan dette gjøres på dagstur fra Hemsedal.

Fjellet Kaller har lang erfaring med klatrekurs i Hemsedal. Ønsker du å ta steget fra inneklatring til fjellklatring vil et kurs med Fjellet Kaller lære deg det grunnleggende håndverket.

Vinter
Hemsedal er viden kjent for sitt gode skiterreng og stabile snøforhold. Fjellet Kaller tilbyr toppturguiding, off-pisteguiding, skredkurs og toppturkurs. Med over 20 års erfaring i Hemsedal vet vi hvor den aller beste snøen og den gode utsikten finnes.

På guidet topptur velger vi fjell etter rådende forhold og gruppas ønske og forutsetning. Underveis har vi fokus på veivalg, skredfare og skiteknikk. Bli med på tur og bli inspirert til å gjøre det på egen hånd neste gang.

Hemsedal har et av Norges beste alpinanlegg med fantastiske off-piste muligheter. Fjellet Kaller er lommekjent og tar deg med til spennende terreng med utgangspunkt i alpinanlegget.

Kan du nok om snø og skred for å kunne ferdes på topptur og utenfor løypene med nok sikkerhetsmargin? Fjellet Kaller har lang erfaring med skredkurs og vi kjenner behovene til dagens frikjørere og toppturentusiaster. Kurset går over to dager og gir deg håndgripelige verktøy som vil hjelpe deg til å ta de krevende avgjørelsene man støter på i villsnøen.

Fjellet Kaller tilbyr også isklatrekurs og isklatreføring i Hemsedals mange frosne fossefall.

Om Fjellet Kaller
Foretaket drives av Jørgen Aamot som er internasjonalt godkjent Tindevegleder, den høyeste profesjonelle utdannelsen innen kurs og guiding i høyfjellet.

Jørgen har 30 års arbeidserfaring innen guiding og kursing i fjellet. I tillegg til å holde kurs og guide, arbeider også Jørgen for NVE som skredvarsler og skredobservatør. Han har bodd i Hemsedal siden 2006 og har skrevet guidebøkene, "Toppturer i Hemsedal" og "Hemsedal ICE". Begge bøkene kan skaffes på turistkontoret i Hemsedal eller i lokale sportsforretninger.