Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Vi guider deg sikkert i fjellet i Hemsedal

Skredkurs 2
Klatring på Skurvefjell en nydelig sommerdag

Fjellet kaller tilbyr profesjonell guiding og kurs i Hemsedals mangfoldige natur året rundt. Skredkurs, toppturguiding, toppturkurs, isklatrekurs, klatreføring og klatrekurs er noe av det vi kan tilby.

Fjellet kaller tilbyr profesjonell føring og kursing på snø, fjell og is. Bli med fjellets fagfolk på tur eller kurs.

Sommer
Fjellet Kaller tilbyr klatreføring og klatrekurs for ditt behov og dine forutsetninger. Det kan være på klatrefelt nede i dalen eller blant tindene høyt til fjells.

Vinter
Vi kan snø, skred og skikjøring i villsnø og vi kjenner behovet til dagens frikjørere og toppturentusiaster. Fjellet Kaller tilbyr også isklatrekurs og isklatreføring i Hemsedals mange frosne fossefall.

Om Fjellet Kaller
Fjellet Kaller har spesialisert seg på guiding, kurs og utdannelse innen ski, skred og klatring. Foretaket drives av Jørgen Aamot som er internasjonalt godkjent Tindevegleder, den høyeste profesjonelle utdannelsen innen kurs og guiding i høyfjellet.

Målet er at deltagerne får en sikker, lærerik og minneverdig fjellopplevelse!

Jørgen har flere tiårs arbeidserfaring innen ski og klatring. I tillegg til å holde kurs og guide arbeider også Jørgen for NVE som skredvarsler og skredobservatør. Når Nortind utdanner nye ski- og tindevegledere er Jørgen en av veglederne innen emnene snø, ski og skred.