Opprett konto

Logg inn for å lage din egen liste eller opprett en konto.

Har du allerede en konto?

Thomas Lone

2023 05 06 13 11 53 2 kopi Full JPG 2

Foredragsholder, guide og profesjonell eventyrer. Thomas brenner for å skape unike opplevelser under ditt arrangement!

Som Norges yngste til å bestige The Seven Summits og Mount Everest vet Thomas en del om gjennomføringsevne og målsetting. Nå jobber han som foredragsholder, guide og profesjonell eventyrer i Hemsedal og er klar for å hjelper deg å realisere den perfekte opplevelsen. Enten du trenger en konferansier, en aktivitetsleder eller begge deler!

Hvordan kan vi sammen nå nye høyder og oppnå det vi ønsker?

Thomas holdt sitt første foredrag om målsetting i 2018 og har siden da holdt mer enn 100 foredrag for bedrifter, organisasjoner og studenter. Han har jobbet målrettet med å utvikle et konsept som både kan inspirere, underholde og ikke minst få publikum til å tenke over hva de ønsker å gjøre mer av fremover.

Enten du ser etter en foredragsholder eller konferansier til ditt arrangement vil Thomas levere med engasjement, humor og skape en sterk visuell opplevelse med levende bilder fra ekspedisjoner til verdens hjørner.

Thomas tilbyr følgende fra scenen:

  • Foredrag
  • Konferansier
  • Kurs
  • Seminar

Hva gir deg den komplette fjellopplevelsen?

Thomas har stått på ski siden han ble født, og da kiting kom til Norge ble han som 11 åring en av de første til å lære hvordan man bruker vinden til å nyte ultimat frihet i den Norske fjellheimen. Både toppturer og kiting er enda en sentral del av Thomas sin hverdag i Hemsedal og de siste 10 årene har han tatt med seg både små og store grupper med folk fra alle aldre ut for å søke de helt unike naturopplevelsene.

Sammen med sin samboer og villmarksguide Jannicke Øien holder han kitekurs og gjennomfører guidede toppturer på forespørsel hele vinteren.

Kurs & Guiding

  • Kitekurs for alle nivåer
  • Guidet topptur med eller uten skredkurs


Hva enn du er på jakt etter er vi klare for å løfte din opplevelse her i Hemsedal. Ta kontakt da vel!

@thomaslone


C7 B8z K Kok NW
C6 CGH Nhq R2p
C3x1 Kb Sr lt
C3m3rt2 IIYW
C3 Xn9 KA Ow9 I